maandag 24 september 2012

Beer doet zijn naam eer aan!......

Deze geile bijdrage kreeg ik van Beer, een volger van mijn blog. Zie zijn heerlijke penis groot, keihard en nat worden! Gereed voor een diepe penetratie of masturbatie. Om uiteindelijk in een hemels orgasme het warme zaad te lozen! Beer had er zin in, schreef hij mij, dus we kunnen ons geil verheugen op nóg meer lekkers! Ik geniet nu al.......
Niet vergeten om op de foto te klikken voor nóg meer genot....

3 opmerkingen:

  1. mooi apparaat inderdaad. Roept bij mij altijd de volgende vragen op:
    1. masturbeer je alleen of neuk je ook?
    2. druk je de intensiteit van het masturberen uit in keren klaarkomen per dag/week of door het aantal uren masturberen per dag/week?
    3. als je getrouwd bent of vriendin hebt: weet ze dat je masturbeert? Masturbeert zij ook? Masturberen jullie ook samen?
    Geile groeten,
    Arno, getrouwde masturbator, 72, zonder andere sex dan masturberen, zonder dat mijn vrouw het weet en vrijwel zonder klaarkomen. Gem. enkele uren per dag, maar ongelijk verdeeld: alleen als ik alleen ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Arno,

    bedankt voor het compliment.

    Naar aanleiding van je vragen: Hoofdzakelijk masturberen en sporadisch neuken, ben getrouwd en mijn vrouw weet niet dat ik dit doe.

    Ik masturbeer gemiddeld 3x per week en kom dan ook klaar. Dit zijn altijd snelle sessies. Maar sinds het lezen van deze blog ben ik het klaarkomen aan het uitstellen en ik moet zeggen dat dit een veel intensere ervaring geeft. Ben erg benieuwd naar de explosie die gaat komen.

    Je komt in een roes van geilheid waar je niet meer uit wilt komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zo is dat. Als je eenmaal het genot van het uitstellen ontdekt hebt wil je niet meer anders. Geilheid en genot worden intens en je wilt maar één ding: het zo lang mogelijk laten duren. En als je dan besluit klaar te komen is het ook een geweldige explosie.
    Arno.

    BeantwoordenVerwijderen