donderdag 3 augustus 2017

Masturbatieplezier......


Beste Masto, Wat een genot om jouw blog te ontdekken en die opwindende ervaringen te lezen. Ik ben net enkele dagen terug van vakantie en heb drie weken 'droog gestaan.' En ik zal je vertellen: dat is een straf! Ook voor een zestig-plusser zoals ik. Normaal werk ik thuis en surf ik zeker de helft van de tijd van de ene geile site naar de andere. Daarbij laat ik mijn warme zaad rijkelijk stromen. Soms houd ik het niet meer en spuit ik het maar over mijn bureau, maar meestal kan ik het uitstellen en stap ik in mijn auto om naar mijn favoriete seksbioscoopjes te gaan. Daar laat ik me dan heerlijk leeg trekken/zuigen, terwijl ik het warme zaad (en een enkele keer goddelijke vrouwelijk pis) over me heen voel lopen. Wel Masto, je zult begrijpen dan is drie weken seksloos leven een verzoeking.
Zodra mijn vrouw de deur uit was, heb ik dus meteen mijn laptop opgestart. Vaak surf ik naar sites met geile, oudere mannen van allerlei formaat, sletterige travestieten, zwaar geschapen shemales of rijpere vrouwen van wie de schaamlippen zo heerlijk open staan. Maar nu dus kwam ik op jouw blog terecht. Supergeil die foto's van het katheteriseren; ik experimenteer zelf met sounding en ben tot 19 cm diepte gekomen. Als je wil, stuur ik daar wat foto's of een video van. Ook geweldige beelden van jouw lekkend voorgeil. Zo zit ik er dus nu ook bij. Ik lik het straks wel even van mijn bureaustoel.
Teruggekeerd van vakantie heb ik meteen mijn zak maar weer eens 'geringd'. Ik heb de ringen (per vijf verkrijgbaar bij de Gamma) twee dagen gedragen totdat mijn ballen bijna uit elkaar barsten. Ik stuur je een paar foto's mee. Ik maakte ze in mijn werkplaatsje, een heerlijke plek voor heimelijke grensverleggende seks. Als je de foto's wilt plaatsen ga je gang. Voor nu, veel succes met je blog en ik hoop dat je me nog lang zult inspireren en me meer dan eens waanzinnig laat klaarkomen.
Trekhond53.
 

PS. Ik wil graag vaker ervaringen (ook met andere lezers) delen. 

Dat was een heel verhaal en Masto geniet van Trekhond53 openhartige verhaal en foto's! Heerlijk dat wij mensen onszelf en anderen zo lekker kunnen verwennen......!

5 opmerkingen:

  1. dat is een mooi geil verhaal. Een lekkere dikke lul met een prachtige uitgerekte, omringde zak.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind zoals jij je noemt 60 pluser je lijf en pik nog door een ringetje te halen is je hebt een paal die zeker niet te lang droog moet staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super mooie pik en mooie zak laat je hier zien. Kan je mij uitleggen en vertellen welke ringen je neemt en hoe je ze gereed maakt in je werkplaats.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. prachtig verhaal van een oudere getrouwde man die het geheel uit zichzelf moet halen. Geldt ook voor mij, al ben ik niet zo productief meer... Geen moment spijt van de solosexualiteit, alleen jammer dat ik zou weinig alleen thuis ben. Wissel graag ervaringen uit met andere oudere getrouwde masturbators.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je graag, net als ik, ervaringen uitwisselt, mag je me mailen. 7691porn@gmail.com

      Verwijderen