donderdag 8 december 2011

Strandgenot.....

Hierboven zie je een pose van Dingeling waar ik ook vaak naar hunker: Het strand in de warme avondzon helemaal voor je alleen! Met een zachte zwoele bries om de zaadproducerende testikels en scrotum die geil omringd zijn, inclusief de steeds harder wordende penis!
Vergroot de foto door er op te klikken en laat je gedachten heerlijk gaan en geniet mee....... Veel dank Dingeling voor deze prachtige foto!

4 opmerkingen:

  1. Beste Masto , ik ben ook een keer op het naaktstrand geweest, maar al vroeg in de morgen. Er waren maar twee ouderen mannen op het strand. Wel met mooie kaal geschoren pikken, Ik raakte aan de praat met hun en vroeg of het een nudistenstrand was,Ja dat was het. Wel dan kan ik mij ook uitkleden. Ik trok mijn kleren uit en voelde direkt dat mijn pik stijf stond omdat de mannen er naar keken. Naakt liep ik naar het water , waar een van de mannen achter mij aankwam. Hij pakte mij lul en ik de zijne, heerlijk kaal geschoren, wij trokken elkaar af terwijl zijn vriend met zijn pik in zijn hand ons stond toe te kijken. Het ging snel, maar was bijzonder geil. Ik scheer mijn lul nu steeds ook helemaal kaal, op een naaktstrand ziet dat er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto van een zo te zien mooi glad lichaam en een prominent uitstekende lul.
    Kom ook wel op het naaktstrand, maar tot nu toe was het steeds te druk om foto's te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Rukmaster, wie weet komt die mogelijkheid dit jaar snel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zal niet snel en foto maken, maar het is wel super geil met een stijve lul andere mannen te zien aftrekken op een strandje

    BeantwoordenVerwijderen