donderdag 17 december 2009

Tandpasta.....


..... Het lijkt zo onschuldig je opgezwollen eikel insmeren met een dikke laag tandpasta. Maar dit "experiment" is niet geschikt voor iedereen! Eerst lijkt het onschuldig maar kort daarna wordt het een kwestie van tanden op elkaar om dit gevoel te doorstaan! Het is zo een intens gevoel die ik moeilijk kan omschrijven. Intenser dan andere smeersels die ik wel eens geprobeerd heb zoals gemalen natte peper, tijgerbalsem, Tantum, mosterd, sambal, enz. Maar misschien is er herkenning en wil je mij eens vertellen wat jij er zoal op gesmeerd hebt.....

11 opmerkingen:

  1. Ik heb dit ook geprobeerd.
    Tandpasta met muntsmaak op mijn ontblote eikel gesmeerd, daarna de voorhuid er terug over. Het gaf een ongelooflijk gevoel. Tegelijk brandend en tegelijk erg koud. Mijn lul werd er intens stijf van, en terwijl ik begon te masturberen kreeg ik de tranen in de ogen en toch had ik een heerlijk en tegelijk pijnlijk gevoel.
    Rob
    Terwijl ik mijn voorhuid over mijn eikel heen en weer schoof zag ik de tandpasta zich vermengen met mijn voorvocht tot een schuimend crème, die heel lekker smaakte.
    Ik wilde zoals gewoonlijk edgen, maar toen ik mijn zaad voelde opkomen en wilde stoppen zakte het niet terug weg, maar het brandend gevoel dat bleef aanhouden deed mijn lul beginnen schokken en het sperma gulpte er uit terwijl mijn lul een zevental keer samentrok.
    Het was een heerlijk orgasme.
    Zodra mijn lul wat slapper was waste ik de tandpasta, vermengd met voorvocht en sperma van mijn eikel, maar die bleef toch nog wel een uur doorgloeien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi

    Lijkt mij heel geil.Ik ga het vanavond proberen. Ik hou van veel geils met mijn pik te doen en laten doen

    leodewert@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je moet wel tegen een stootje kunnen hoor. Het is een heel apart gevoel! Het lijkt zo onschuldig, maar.....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik doe het ook af en toe het is heerlijk opwindend misschien beter dan viagra oid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dit lijkt me ook heel geil. Ik ga het zeker ook proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zeker een keer proberen! Maar is wel voor bikkels hoor...... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik probeer het nu, wil het gebruiken om mijn vriendin te straffen als ze niet gehoorzaamt tijdens een seksspel. Is wel even heftig maar het branderige gevoel daalt snel.
    Heftig iets, maar zeker leuk om eens te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hi Masto,Rukmaster hier

    Ik heb het ook eens geproberd, het leek me wel wat voor mij.
    Dus eerst maar eens zorgen dat die eikel lekker gezwollen is (mwah das geen straf natuurlijk) en toen het zover was de tube tandpasta gepakt en mn eikel lekker ingepakt.
    Wow. dit brand echt gemeen, niet dat ik het niet kan hebben, absoluut wel, maar ik persoonlijk vind dit geen prettige warmte (dit bijt echt in je eikel) Misschien dat ook de soort tandpasta nog uitmaakt?
    Ik smeer mn eikel wel regelmatig in met gel om stijve spieren warm en soepel te krijgen (spiroflor sport) een heerlijk gloeiende hitte komt er dan in mn eikel, die me nooit lang genoeg kan duren. Maar het wordt langzaam minder tot je niets meer voelt ... (en dan heb ik meestal de neiging om direkt weer die tube te pakken ....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ook lekker moet zijn is een prikkelende clitorusgel
    Deze is vrij subtiel maar wel prikkelend
    zeker als je na een orgasme weer op geilsterkte wil komen of als de eikel te gevoelig word voor heftige prikkels tijdens het edgen of spelen.

    Heleen

    BeantwoordenVerwijderen