vrijdag 4 december 2009

Mijn grootste passie.......


...... om in ieder geval elke dag dat heerlijke geile klaarkom-gevoel op te wekken. Soms doe ik dat in een paar minuutjes en soms een gehele dag. Als ik de mogelijkheid heb om langer te masturberen dan doe ik dat heel vaak met porno kijken op de PC. En dan scènes waar ook mensen met zichzelf bezig zijn en tot een orgasme komen. Zowel mannen als vrouwen.
Mijn masturbatie"techniek" is door middel van mijn "toompje" Het velletje dat onder aan mijn eikel zit pak ik tussen duim en wijsvinger vast en beweeg dit heel snel heen en weer.....
Mijn geslachtsorganen scheer ik één keer per week waardoor deze veel gevoeliger worden voor opwindende prikkelingen van buitenaf.
Op de bovenstaande foto zie je dat ik een strakke balzak heb. Dit komt niet door de kou (wat ook zou kunnen) maar door de intense geilheid en zeer volle zak. Na een ejaculatie (of extreem warm weer) bungelen ze als een zakje tussen mijn benen. Dus kan men hieraan aflezen (net zo als bij een weerhuisje) hoe geil ik ben :-)

1 opmerking:

  1. Als je een elektrische tandenborstel hebt, fantastisch om mee klaar te komen. Bewegende borstelhaartjes heel zachtjes op je toompje plaatsen en een hevig orgasme volgt.

    BeantwoordenVerwijderen