vrijdag 22 november 2013

Spermaroom shaken......

Hier zie je een zeer geil en opwindend filmpje waar Spuitkoning heerlijke spermaroom maakt. Negen minuten opwindend zaadgenot, waarbij in het 1e orgasme het vele zaad gehaald wordt voor de te maken 'Spuit'room. Met nog twee volle aanvullende zaadlozingen geeft Spuitkoning in de laatste minuut zijn finishing touch er aan.......!

8 opmerkingen:

  1. wow wat lekker spuitkoning, ik zou wel eens samen met je willen spuiten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeer bijzonder!! Eerst 8 spuitstralen dan 4 golven en dan nog 2 golven! Die is echt helemaal leeg gemolken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Spuitkoning moet wel keihard werken om zoveel klaar te komen!!! Ik kwam op Youporn een filmpje tegen van een man die ook een aantal keren achter mekaar klaar kwam maar dan zonder er een lamme arm aan over te houden. Nl. met electro stim. http://www.youporn.com/watch/8439293/doble-electro-cum/?from=uservids_with_sort
    Lijkt me helemaal te gek!!! Wie van de volgers van deze blog heeft daar ervaring mee????

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ervaring met electro dat is helemaal uit de kunst, plug in je pisbuis, ballen onder stroom en een dildo met stroom in je kont en komen maar. ik ken een kerel in NH die dat bij mij heeft gedaan, vast gebonden stond ik en hij ging na elke zaadlozing gewoon door. ik begrijp niet dat ik nog op mijn poten kon staan. 4 keer gespoten in 45 minuten.

      Verwijderen
  4. Bij het eerste filmpje dacht ik dat spuitkoning een grote balzak had maar hij heeft maar een hele gewone!!! Dat er dan toch nog zoveel uit kan komen!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. gewoon super. Heb me heerlijk afgetrokken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk die dikke zaadroom dat smaakt zo lekker !!

    BeantwoordenVerwijderen