zaterdag 30 november 2013

Dubbel orgasme......

Hier weer eens een filmpje van Spuitkoning. Zich aangekleed toewerken naar een dubbelorgasme. Let op de grote hoeveelheid zaad bij zijn eerste orgasme. Men zou denken dat er eerst niets meer te halen valt. Maar niets is minder waar. Na 57 seconden haalt Spuitkoning nóg meer zaad naar buiten! Een genot voor de ware zaadliefhebber/ster! Masto doet het hem niet meer na......

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie spuitlawine, gaaf gedaan hoor. Daar draait het masturberen om het maken van een flink schot zaad . Lekker spuitkoning zou wel eens samen met jou willen oefenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik tel 13 spuitstralen!! Heel bijzonder maar het haalt het niet bij de man van februari 2012 die haalde 18 spuitstralen in 5 x achter elkaar met ook nog is een lul en balzak dan spuitkoning. Misschien moeten we die man 'Spuitkeizer' noemen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel indrukwekkend!!! Dat lukte me alleen toen ik ca 16 jaar was en dat nog met pijnlijke ballen achteraf!! Ik vraag me af of spuitkoning na dit dubbelorgasme ook pijn in zijn ballen had of misschien is hij zo getraind dat hij daar geen last van heeft?????

    BeantwoordenVerwijderen