woensdag 12 februari 2014

Zelfbevrediging, het ultieme genot......


Onderstaand mailtje en bovenstaand filmpje kreeg ik toegezonden door Jasohn. Het filmpje laat in twee minuten en elf seconden zien hoe hij zijn zaad haalt. Daarna volgt de lozing in slow-motion nog een keer, zodat we drie minuten lang met Jasohn mee kunnen genieten. Vele mannen, waaronder Masto, helpen zichzelf op deze manier ook vaak af van het overtollige zaad. Natuurlijk onder het uiterste genot die in dit filmpje na anderhalve minuut de boventoon voert! Het sperma van Jasohn baant zich dan seconden lang een weg naar de vrijheid......! Jasohn schreef:
"Effe lekker spuiten.
Hierbij een eerste filmpje voor je blog. Niks uitzonderlijks, maar misschien net daarom leuk. Aantrekkelijk webcammetje op de pc, mezelf wat strelen, geen attributen. Een goed gevoel dat nog beter wordt. En op het einde eens lekker spuiten. Hmmmm! Enjoy! Groetjes, Jasohn."

3 opmerkingen:

  1. Supergeil filmpje van een prachtige lul!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie penis die zijn werk doet waarvoor hij gemaakt is: het mannelijk zaad lozen. In dit geval mooi dik wit zaad ! Heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heerlijk, Jasohn, om je zo vol overgave intensief te zien masturberen tot je zaad komt. Het is wel duidelijk dat je niet alleen graag masturbeert en klaarkomt, maar dat ook wil laten zien om andere mannen daarmee te inspireren en op te geilen. In mijn geval is dat goed gelukt: Ik heb al je films hier gezien en daarbij intensief gemasturbeerd.Kon tot nu toe mijn zaad goed tegenhouden, maar ga zo naar chaturbate om met masturberende mannen tre chatten en dan daarbij heerlijk klaar te komen. Deed dat eerst eens per maand, maar nu elke week.

    BeantwoordenVerwijderen