woensdag 29 mei 2013

Masturberen is mijn passie......

Gisteren kreeg ik weer eens een mailtje van Arno. Hij schreef:
"Ik ben nog steeds volledig in de ban van het ongeremd, langdurig en compromisloos masturberen zonder andere vorm van sex. Maar mijn passie en obsessie met masturberen, ondersteund door alles wat er op internet is, is nog steeds groot."
Geile groet van Arno, gepassioneerd, obsessief en compromisloos masturbeerder en als het kan ook exhibitionist."
Gepassioneerd is Arno zeker want hij schreef er ook nog een lang opwindend verhaal bij. Wie dit aanspreekt mag Arno ook mailen. Hij zette zijn mailadres er bij! Lees en geniet van Arno's verhaal.....

Extra masturbatiedagen
 
"Gisteren en vandaag had ik zomaar twee extra masturbatiedagen, omdat mijn vrouw weg moest. En omdat het schitterend weer was en is heb ik langdurig naakt in de tuin en in de felle zon gemasturbeerd.
Van de felle zon zoals die er vooral gisteren was word ik nog steeds (ben intussen 73) erg geil. Het liefst ga ik dan naar het naaktstrand om me daar openlijk masturberend te laten zien aan degenen die daar geen aanstoot aan nemen of zelfs graag meedoen, maar dat zat er niet in. Dan maar in de tuin, hoewel het ontzettend veel opwindender is om tijdens het voluit masturberen gezien te worden. Mijn exhibitionistische behoefte bevredig ik nu maar door dit stukje te schrijven, in de hoop dat andere masturbeerders ervan genieten en in hun geilheid en passie voor het masturberen gesteund en geïnspireerd worden.
Gezien mijn impotentie (niet alleen een leeftijdskwestie) blijft mijn pik lange tijd slap ondanks krachtige stimulering, maar gisteren werd hij door de warmte van de zon behoorlijk snel half hard en later zelfs helemaal. Ik vind het ook lekker om met slappe pik op volle kracht te masturberen, maar natuurlijk was het zalig om weer die oude harde erectie te voelen. De grens van klaarkomen ligt behoorlijk ver weg, dus ik kon vrij lang voluit en krachtig masturberen. Heerlijk om me zo volledig over te geven aan mijn geilheid en mijn passie door obsessief te masturberen.
Op een gegeven moment dreigde toch het gevaar van klaarkomen en moest ik regelmatig inhouden. Gebruikte de gelegenheid om mijn pik en ballen met slaolie in te smeren en op die manier zachtjes te masseren. Bond toen weer mijn leren veter om het geheel, als een cockring, zoals ik ook op het naaktstrand draag. Had de veter ook goed ingeolied, anders schrijnt het zo op den duur. Heb al eens een paar foto's ingestuurd van mijn pik met veter, ze staan onder 16 juli 2012. De veter goed strak aangetrokken, en zo kon ik de hardheid van mijn pik lang vasthouden. Het voelt ook zalig, veel steviger, net of je veel meer hebt.
De hardheid en volheid bleef, en langzaam werden pik en ballen ook donkerder van kleur. Nog eens met olie ingesmeerd en zachtjes gestreeld. De geilheid en gevoeligheid was erg toegenomen, ik moest voorzichtig zijn. maar dat lukt mij wel en heb toen bijna 2 uur tegen het klaarkomen aangezeten, wat me lang niet meer gebeurd is. Uiterste concentratie op de nu keiharde pik, voorzichtig de schacht strelend en de huid naar beneden trekkend, oppassend dat de rand van de huid de eikel niet te veel prikkelde. Intens genieten van mijn geilheid, mijn harde pik, mijn erectie, mijn verslaving. Genieten van de zachte aanraking en het gevoel dat die opriep. Intens genieten van het subtiele gevoel, zoals alleen masturbeerders dat kennen.
Na dit langdurig bijna-hoogtepunt nam de erectie af en besloot ik wat uit te rusten. Maakte veter los en dronk wat. Na een pauze begon ik opnieuw te masturberen, nu met geheel slappe pik. Kon er lange tijd flink op los masturberen, maar voelde toen opeens hoe het zaad de neiging had omhoog te komen. Dat kende ik wel en wist ook dat het mogelijk was het zaad te laten komen zonder een orgasme te hebben, en daarna dus gewoon verder te kunnen gaan met masturberen. Ik ging staan en masseerde het onderste deel van de schacht. Mijn pik werd iets harder, bijna half hard. Ik voelde het zaad bewegen in de diepte en probeerde het omhoog te krijgen. Voelde hoe het kwam en weer zakte. En opeens voelde ik het omhoogkomen en met een paar bewegingen kon ik het lozen zonder klaar te komen. Het was bijna even veel als bij een orgasme, en kwam in twee keer naar buiten.
Vanochtend weer op dezelfde wijze verder. Mijn echte orgasme wil ik bewaren tot vrijdag. Twee keer per maand ben ik anderhalve dag alleen, dagen die ik bijna geheel masturberend en porno kijkend doorbreng. Mijn orgasme bewaar ik voor de laatste dag die maand. Kost dan wel moeite, maar dat edgen is op zich ook weer een genot. Ik heb dan een explosief orgasme, met grote dikke klodders zaad, die ik gewoon op de keukenvloer spuit. Mijn orgasme nu wil ik ook bewaren tot het reguliere tijdstip eind van de week. Moet kunnen, maar gaat wel moeite kosten.
Als er oudere getrouwde masturbeerders zijn die willen schrijven over hun gewoontes, de plaats van sex in hun huwelijk en eventueel nudisme en exhibitionisme, kunnen me mailen, graag zelfs: arnovdgraaff@gmail.com.
Geile groeten, ik ga weer verder genieten van de zon en mezelf."



4 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig geil masturbatie verhaal, Arno!
    Kan me helemaal voorstellen dat je geil wordt van de heerlijke zon....heb ik ook! Kan niet van het strand afgaan zonder eerst getrokken te hebben....Groet! Dingeling(63)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo beste Arno!

    We hebben veel overeenkomende gedachten over ons uiterst favoriete tijdverdrijf!
    Ik heb je zojuist proberen te mailen, maar kreeg die terug als onbestelbaar!

    Zou jij aan Masto je goede adres willen opgeven?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik leef met je mee, helemaal! wat een mooie momenten heb ik al beleefd man!! ik bind mijn pik ook af en mijn ballen ook, de pret kan niet op!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. sinds kort heb ik me tepelklemmen aangeschaft en dat verhoogt nog het plezier, hemels is het om me zo nu en dan volledig te laten gaan, ongeremd plezier!!!!

    BeantwoordenVerwijderen