maandag 6 mei 2013

Erotisch soepgerecht......


Op het internet zie je fraaie, lekkere, exotische maar ook erotische gerechten voorbij komen. Met smaakmakers te kust en te keur. Maar wat is er nou opwindender dan een smaakmaker toe te voegen die men altijd bij zich draagt. Soep is een heerlijk gerecht om zelf eens te maken met een gezonde aanvulling van je eigen lichaamsstoffen.
De basisingrediënten zijn: 1 flinke (eventueel gebruikte) winterpeen, 1 uitgeperste sinaasappel, 1 teentje knoflook, 2 kippenbouillonblokjes, 1 verse oranje paprika, takje rozemarijn en olijfolie. Zelf toevoegen: 800 cc water en 200 cc vers getapte urine, kerriepoeder, peper en zout. De verhouding water/urine kun je zelf naar smaak inschatten. Na het koken, pureren met de staafmixer en dan de soepballetjes toevoegen. Maak het geheel af met een volledige lozing sperma van jezelf of indien beschikbaar van zeer potente willekeurige mannen, want een scheutje meer verhoogt de smaak!
Tip: Mocht je niet meer geil zijn na je smaakmakende lozing, laat dan de soep een nachtje overstaan en serveer hem de volgende dag. Dit komt de smaak ook nog een ten goede. Eet smakelijk. Echt een aanrader!......

4 opmerkingen:

  1. Dat is niet uitgesloten. Het moet wel lekker, eetbaar en gezond zijn. Maar als men nog tips heeft, Masto houdt zich aanbevolen! Creatieve kookpret is een smaakvol en opwindend plezier, maar wees bewust dat smaken verschillen......!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Masto, voor een heerlijk ziltig kopje thee moet je je urine half om half met gekookt water zetten. Het beste kun je daarvoor groene thee gebruiken om het even te laten trekken. En het allerbeste is om dat dan met theeblaadjes te doen ipv een zakje. Smakelijk!

      Verwijderen
  2. de urine moet je wel eerst voorproeven natuurlijk, daarmee begint het genieten al ...

    BeantwoordenVerwijderen