zaterdag 21 juli 2018

Twee kilo geil ballstretchplezier......

"Beste Masto, Hierbij twee foto's. Eén van m'n zojuist aangeschafte ballstretcher, gekocht bij Mr. B in de Warmoesstraat en één van m'n afgeknelde eikel met een elastiekje.... dat is óók heel lekker om te doen! 
Ik speelde al een tijdje met de gedachte er een ballstretcher bij te kopen omdat met de bestaande twee stretchers er ruimte was ontstaan. Heb dus de stoute schoenen aangetrokken en een nieuwe stretcher van 750 gram er bij aangeschaft! De anderen zijn resp. 750 en 530 gram. Als ik ze alle drie om heb voel ik die twee kilo flink aan m'n zak trekken en tijdens het schrijven van deze mail moest ik opstaan om er één tijdelijk te verwijderen. M'n ballen waren blauw aangelopen en het werd pijnlijk! Maar het gevoel is zo heerlijk geil.........!!!! Geile Groet, Dingeling."

Dank foto's Dingeling. Een hele prestatie! Je zou met jouw balzak en de drie ringen er een ruim geschapen vrouw mee kunnen neuken! Plompzakken zou zelfs tot de mogelijkheden behoren! Masto lijkt dat een aparte en unieke ervaring! 

3 opmerkingen:

  1. Een tamelijk strak elastiekje onder de eikelrand levert bij mij een enorm harde eikel op. Ook wel toegepast bij neuken met mijn vrouw. Ze voelt dan dat ik harder ben dan normaal. Bijwerking: de laadlozing word door de druk wat minder: nog veel zaad na afdoen van elastiekje !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Visit Our Blog https://thepornblogofcesar.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dutchy....ik zou m'n zaader niet meer door krijgen met het elastiekje er omheen! Ouder worden betekent minder druk...helaas! Maar geweldig dat jij het wel kan,lekker geil verhaal....veel plezier samen! groet,Dingeling

    BeantwoordenVerwijderen