donderdag 10 april 2014

Erectie......

"Dan twee keer mijn lustobject, ontspannen en een beetje minder ontspannen. Zelf een foto maken leidt me net teveel af. Er komt nog wel eens een waar ie stijf is (zie onderste foto). Ik geloof niet dat ik heel groot geschapen ben, maar ik doe het er prima mee. Nooit klachten gehad, integendeel. Maar zoals Masto benadrukt: het zit hem niet in de grootte. Maar de verhalen dat vrouwen niet primair van de penetratie zouden houden..... mijn ervaring is anders. En er is nog wel meer te showen, maar dat komt later wel."

Hierboven een stukje uit Fixfox's mailtje die Masto kreeg. Fixfox is een hetero man maar met ruimdenkende fantasieën. Houdt van neuken met zijn vriendin, masturberen, fantaseren, fotograferen en showen van zijn pretplek. Dus zullen we hopelijk nog meer te zien krijgen van Fixfox heerlijkheden.......

4 opmerkingen:

  1. Hoi Fixfox, Ik begrijp wat je bedoeld dat zelf een foto maken teveel afleidt! Heb ik ook last van! Maar desalniettemin: Je hebt een prachtig exemplaar met mooie afmetingen!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Fixfoz, als het fotograferen je teveel afleidt, wil ik dat wel voor je doen hoor. Lijkt met geil om me dan zelf ook langzaam af te trekken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Ben Dik, Je meest recente bijdragen aan de blog van Masto laten zien dat je handig bent met de camera... en trouwens ook een heel fotogeniek lid hebt. Een geil en spannend voorstel vind ik het.
      Groet, Fixfox

      Verwijderen
  3. Dag fixfox, ik ben je e-mail adres kwijt.Groet, Ben.
    7691porn@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen