vrijdag 23 augustus 2013

Pre-cum-scheut......

Heb jij dat ook wel eens? Je zit lekker een poosje te masturberen en dan verslapt je aandacht even. En plots voel je ineens een scheut voorvocht vrijkomen ergens binnenin onder je balzak met testikels. Kon dit fenomeen nog net filmen omdat ik de camera bij de hand had. Laat maar eens weten of jou dit ook wel eens overkomt. Ik vind het een heerlijk gevoel.........!

3 opmerkingen:

  1. Jemig, Masto wat een golf geil sap en wat een grote pisbuis. Je pink kan er bijna in, zo'n lekker groot gaatje voor sap en sperma. Rek je die soms op met een of ander ding? Laat me weten hoe je dat doet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is voor mij altijd weer een lekker gevoel om zo'n scheut vocht te verliezen. Mijn pisbuis in de eikel is wel fors, maar in mijn penis valt het wel mee. Ik heb een gevoelige pisbuis en kan er weinig aan verdragen om er niet een branderig gevoel aan over te houden. Die keren dat ik er wel eens een dunne katheter inschuif moet ik dan ook gebruik maken van overvloedig veel glijmiddel.....

      Verwijderen
  2. Dat er na lang edgen ineens een scheut voorvocht opkomt zetten, dat ken ik ook wel. Het voelt heel lekker geil aan. Soms komt er zo ook wel eens een scheutje sperma tussendoor zonder dat de geilheid verdwijnt. Ik geniet daar enorm van, temeer omdat het ik daarna gewoon door kan gaan met edgen. Het treedt vooral na uren achtereen mastuberen of na meerdere kortere edgeruns achter elkaar op verspreid over de dag.

    BeantwoordenVerwijderen