zaterdag 9 juni 2012

Geilheid kent geen leeftijd.....

Deze vier foto's mocht ik plaatsen van een oudere volger van mijn blog. Het maakt me altijd weer lekker geil als mensen hun intieme plekje met ons willen delen. Het kunnen er voor mij nooit teveel zijn. Het stimuleert mij enorm om te mogen zien hoe iemand anders zichzelf bevredigd en waarmee hij of zij dat doet. Maar ook tot welke leeftijd men nog actief zichzelf bevredigd en klaarkomt.
Als jou dit ook aanspreekt, als bezoeker van mijn blog, zou ik het zeer waarderen om eens een reactie te mogen ontvangen op welke leeftijd jij nog actief bent. Je mag hieronder reageren maar mij ook persoonlijk mailen op: masto6tig@gmail.com Jouw mail zal ik uiteraard uiterst discreet behandelen!.....

7 opmerkingen:

  1. ben 66 jaar en trek mezelf nog driemaal in de week af en spuit dan heerlijk alles onder tot verbazing van mijn vrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super geil man!
    Als je hier beelden van hebt hou ik mij aanbevolen!
    Je weet mijn adres: masto6tig@gmail.com
    Geile rukgroet van Masto en geniet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ben 61 jaar en trek me meerdere keren per week af , zelfs op mn werk heb ik er nog last van.
    vind het zalig om te doen en geeft een heerlijk gevoel van ontlading en ontspanning als ik klaarkom .
    grt wimhot

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor jouw reactie! Het is voor mij altijd weer een stimulans om te lezen hoe anderen zich bevredigen en waar. Nogmaals dank voor jouw reactie en blijf er van genieten!
      Masturbatiegroet van Masto

      Verwijderen
  4. Hoi Wimhot,
    Zet eens een filmpje van je activiteit op deze site. Lijkt me te gek!
    Groetjes: Pinkie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben 72 en masturbeer nog minstens 1 uur per dag. Ben gepassioneerd masturbator, maar beperkt in mijn bewegingen doordat mijn vrouw meestal ook thuis is. Omdat mijn drive mentaal is en niet physiek (ben zo goed als impotent) heb ik daar niet zo'n moeite mee, maar als ze eens een dag weg is kijk ik de hele dag porno en masturbeer continu. Kom zo goed als niet klaar (eens per maand), maar daardoor kan ik me helemaal laten gaan en me overgeven aan mijn lustgevoelens. Klaarkomen betekent voor mij 2 dagen geen interesse in sex, dus dat vermijd ik zo veel mogelijk, amar als het komt is het ook een geweldige explosie.
    Arno, Alkmaar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Arno voor jouw openhartige reactie! Jammer dat ik je niet mailen kan. Maar ik zou zo graag deze reactie van jou, samen met een lekkere foto van jouw masturbatieplekje op mijn blog willen plaatsen. Ik hoop dat je dit leest en ik een positieve reactie van jou mag ontvangen op mijn mailadres: masto6tig@gmail.com

      Verwijderen