zaterdag 26 februari 2011

Opwindende spermalozingen.......





Hierbij twee filmpjes van enorme opwindende spermalozingen van Luke, een volger van mijn blog. Als ik ze zelf bekijk dan zet ik mijn player altijd op replay! Heerlijk geil om die opwindende spermadouche uit de urinebuis te zien ontsnappen! En dat geluid....... ooooaaahhhhh!
Hier word ik super geil van!

2 opmerkingen:

  1. hi ik durf mijn lul gerust in een sperma zuig machine de steken en vooraf morningstar spermalozings pillen doorslikken vele potjes zonder angst end e volume op hoogstre stand zet en daar ga ik spermalozingen spuiten achter elkaar dat nietgestopt kan worden.wie wil dat eens zien gebeuren|?ottenjohnjohan79@gmail.com kan ook bij kij thuis plaats vinden met jou meegebrachte sex machine.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. kom mar op met die blijvende spermalozings pillen van degene die deze pillen niet durft door slikken dan slik ik al die potjes met die pillen wel door en ben niet bang als ik blijvende spermalozingen blijft spuiten waar geen einde aan komt en zie hoe lekkergeil en gezond dat is ook als ik mijn penis diep in en huls van een penis milking machine hebt op krachtige volume dat nietgestopt kan worden en ik spermalozingen blijft spuiten hoe lekkergeil en gezond dat zal zijn.ottenjohnjohan79@gmail.com afz johnny

    BeantwoordenVerwijderen