woensdag 30 augustus 2023

Genieten van jezelf......

Elke nacht, als Masto het rijk alleen heeft en zijn lief te bedde is, geniet hij nog en paar uurtjes van zichzelf. Gekleed, zonder broek of helemaal naakt, naar gelang de temperatuur in huis, want bij zelfbevrediging hoort een aangename temperatuur. Maar ook stimulerende media van zijn volgers, op TV of laptop. In de 64 jaar dat Masto seksueel actief is, hij is nu 74, blijft zijn geilheidsniveau nog steeds rijkelijk hoog. Alleen het erectie niveau laat soms wel eens te wensen over. Neuken doet Masto niet meer, dus dat is geen probleem. Ook een orgasme opwekken met heerlijke volle zaadlozing zonder stijve lukt hem prima. Het enige wat Masto jammer vindt is dat zijn libido een tijdje ver te zoeken is na een zaadlozing. Maar een heerlijke mail van zijn volgers kunnen soms wonderen doen :-) ........!

4 opmerkingen:

  1. Hoe langer ik wacht na mijn lozing, des te geiler in word !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, heerlijk is dat! Zolang als mogelijk is de zaadlozing uitstellen. Geil op het randje edgen. Ook dat is intens genieten van jezelf! Elke dag weer tot de uiterste bevrediging gaan en de geneugten daarvan door je lijf laten sidderen. Man, man, man, wat een eindeloos genot is dat......!

      Verwijderen
  2. Dat heb ik ook, en dan wordt hij ook lekker stijf

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geil om te horen. Stuur er eens een fotootje van op naar Masto, zodat we allemaal mee kunnen genieten! Daar is mijn blog voor......!

      Verwijderen