dinsdag 15 augustus 2023

Spermalozing......



Het is bloedgeile Masto redelijk gelukt om een filmpje te maken van zijn zaad halen zonder erectie. De opvang van de stroom sperma had beter gekund, want het verdween nu tussen zijn bovenbeen en de zitting van de bureaustoel. Maar het orgasme was intens en enorm geil.....!

6 opmerkingen:

  1. Dit lukt bij mijn niet... Ik heb een harde lul nodig om echt geil te trekken en klaar te komen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarom is het zo heerlijk om eens van een ander te horen hoe die het doet.
      Opmerkingen zijn een verrijking voor mijn blog......!

      Verwijderen
  2. Bedankt Masto voor het super geile filmpje van je prachtige lul. Hier krijg je gewoon een stijf piemeltje van. Knap die 7 sperma stoten. Groetjes van een fan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je voor de complimenten, anoniem. Het streelt Masto's geile gevoel. Het had wat voeten in aarde. Niet de lozing, maar om er een geile en mooie opname van te maken......!

      Verwijderen
  3. Dat was weer lekker om te zien. Wat kan zo’n slappe lul lekker spuiten. Fijn hoor

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar doet Masto het dan ook voor. Geil om te horen. Stijf of slap, het maakt Masto niets uit om zichzelf klaar te maken en is ook nooit een probleem geweest.
      Neuken is ooit wél een probleem voor Masto geweest. Zodra zijn eikel de warmte van een behoeftige natte kut voelde ging het mis en liep hij leeg, nog vóór dat zijn lul er helemaal in zat.
      Probleem is opgelost door een potente huisvriend te nemen die zijn vrouw's behoeftige natte geile kut langdurig kon dóórneuken. Naar ons aller tevredenheid......!

      Verwijderen