donderdag 24 augustus 2023

Lozing......


Gelukt, maar niet zoals Masto had voorgesteld...... Op de camera zag de opname er mooi helder uit, maar bij het afspelen was de opname onderbelicht en niet scherp. Gelukkig kon Masto het met een videobewerkingstool nog wat oplichten, maar de scherpte helaas niet. Het filmpje overmaken zat er niet in :-) Bij een volgende te filmen lozing zal Masto proberen de instellingen eerst te checken.
Tussen de één na laatste en laatste druppel zaad (op 0:40) kwam er nog een laatste orgasme opzetten die de laatste druppel er nog uitperste met een overweldigend adembenemend lekker 'in-de-zevende-hemel' gevoel.....!
Je ziet ook aan de dikte van het sperma dat Masto vooraf weinig heeft kunnen masturberen vanwege zijn intense geilheid op dat moment. Zou hij een paar uur langer en intenser kunnen edgen, dan zou het volume meer zijn maar dunner van structuur. Zoals op het filmpje een paar blogs terug te zien is......
Maar bij Masto gaat het niet om volumes, maar om dat onbeschrijfelijke orgasme gevoel van zo'n kleine minuut, wat eigenlijk altijd veel te kort is......!

2 opmerkingen: