dinsdag 5 september 2023

Weer heerlijk opgeladen......

......sinds laatste lozing op 24 augustus j.l. en nu weer botergeil.....!

Met dit heerlijke warme weer, waar je geen kleding nodig hebt, gaat het bij Masto dan ook snel uit tot de laatste vezel. Dat houdt wel in dat hij vaak niet van zijn lul kan afblijven. Al helemaal niet als de zaadjes zich in zijn testikels beginnen te jeuken en op springen staan. Maar dat probeert Masto nog een tijdje tegen te houden - dat hem meestal wel lukt - onder het eindeloze genot van masturberen......! Als het moet zou Masto op dit moment handsfree op zijn geestvermogen klaar kunnen komen, zo geil is hij nu......!
 
Helaas laten volgers van zijn blog het jammer genoeg afweten met het sturen van media van hún lekkers. Om privacy-reden hoeft u/je het niet te laten, die zit bij Masto wel goed. Gewoon even kletsen/mailen is ook prima. Masto hunkert enorm naar openhartige medegenieters die hun M/V pretplek ook zo liefhebben en stimuleren.....!  masto6tig@gmail.com

2 opmerkingen:

  1. Hallo, wat een fijne blog is dit toch. Ik geniet er echt van. Vooral de wijze lessen. Ik weet nu hoe je met een slappe piemel toch een lekkere zaadlozing kunt hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn om te horen Anoniem. Stuur Masto ook eens een fotootje van jouw pretplekje. Het is altijd stimulerend om een ander zijn lekkers ook eens te bewonderen tijdens het masturberen.
    Het schept een band tussen mensen - zoals wij - met seksuele behoeften.....!

    BeantwoordenVerwijderen