woensdag 13 september 2023

Leaking precum......

Lekkend voorvocht bij Masto. Vaak komt er - na een lange edge-sessie - ook sperma mee uit zijn overvolle zaadblaasjes. Dit geeft Masto een extra geil gevoel en is ook een uitstekend glijmiddel voor het inbrengen van een dilator voor sounding of een katheter voor plasbuis-stimulatie......

3 opmerkingen:

  1. Ja lekker, met een dilator in je piemel. Heb je daar ook een filmpje van. Ik wil het ook eens proberen. Ja je dan ook je prostaat masseren?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn katheter-filmpje staat hier: https://masto60.blogspot.com/2010/02/katheterisering-en-zaadlozing.html

      Verwijderen
  2. Er staat een filmpje van mij aan het begin van mijn blog waar ik een katheter inbreng. Om er zeker van te zijn dat alles 'gesmeerd' loopt spuit ik vooraf eerst mijn pisbuis vol met glijmiddel. Daarna schuif ik langzaam de dunne katheter naar binnen. Bij de prostaat voel je dan weerstand en dat geeft een apart geil gevoel. Zodra de katheter deze voorbij is begint meteen de plas te lopen. Laat de blaas nooit helemaal op deze manier leeglopen. Zorg er voor dat er voldoende plas achterblijft in de blaas na het verwijderen van de katheter. Zodat je de plasbuis schoon kunt plassen.

    BeantwoordenVerwijderen