dinsdag 25 juli 2017

Scrotum opbinden......

"Hoi Masto, Ik ben nieuw hier en heb met een super harde lul naar je blog foto,s gekeken. Ik ben een kerel van 61 jaar, licht bi en ben mij aan het verdiepen in balstrechers en hoe ik het beste hier mee kan beginnen. Kopen jullie alles of hebben jullie ook tips hoe ik via de bouwmarkt geile dingen zelf kan maken voor mijn knots en ballen. Hoe ben jij begonnen met iets in je plasbuis te duwen ik vind het eng en geil tegelijk.
Ik bind mijn lul, want ik heb een minnares erbij en die geilt hier op en ik doe dit graag voor haar en sindsdien ben ik aan het zoeken. Zo kwam ik dus ook op deze geile site van jou. Vroeger ben ik als kind wel eens door mannen van achter genomen. Ook al ben ik getrouwd en val ik op vrouwen, de pikken blijven mij fascineren. Een vrouw neuken en een lul in mijn kont daar hol ik niet voor weg ha ha. Zo lekker zoals jullie je laten zien op dit blog. Ik doe hier graag aan mee en voeg wat foto's toe van mijn gouden lans. Ik hoop dat je deze ook wilt plaatsen. Geile  druipende lul groet van Piet."


Zolang Blogspot nog ruimte heeft voor Masto's blog is iedereen hier van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer geile zelfbevredigende vreugd! Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende geile en erotische gevoelens. Het is maar net wat jezelf het lekkerst vind.
Masto houdt van veel, als het maar boven de achttien, niet pijnlijk en zonder dwang is. Dus veel mag maar niets moet. Balstretchen is niet voor iedereen weggelegd. Maar als ik jouw scrotum zie met omwonden testikels moet het wel lukken. Gewoon proberen dus........!

5 opmerkingen:

  1. Ik vind je ballen geil gebonden hoor Piet. Zeker voor een beginner.
    Ik denk dat je hier genoeg kan zien en leren..
    Zo ben ik ook benieuwd of hier meer mannen stiekem naast hun vrouw geilen op een mooie pik . Ik vind dat weer heel opwindend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom Piet op dit geile blog. Ik wil je wel wat vertellen over die speeltjes. Je mag me mailen: 7691porn@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo piet
    Je hebt een heerlijke pik
    Daar krijg je gewoon jeuk van .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. lekker anoniem dat je mijn lul lekker vindt. ik zal je nooit tegenkomen maar je mag me helemaal afpijpen als je wil. GRRRRRRR zalig

      Verwijderen
  4. Geil Piet. Lekkere pik. Ik ben ook licht bi. Heerlijk toch van alles genieten. Groet

    BeantwoordenVerwijderen