zondag 23 juli 2017

Kutje openen......

"Ik heb met heel veel geil plezier je website bezocht. Daar er veel lullen zijn en weinig kutjes nu even twee van mij. Ik hou van een gevulde kut dus zal later ook wat foto,s zenden waar mijn kutje is opgerekt met grote dingen."

Masto kreeg deze mail met twee foto's van Rianne (een volgster van mijn blog). Zij houdt daarop haar geschoren kutje uitdagend open. Zodat we goed zicht krijgen van al het lekkers wat zij tussen haar schaamlipjes verbergt......! Een heerlijk geile en natte toegang "voor grote dingen", zoals ze in haar mail schrijft. Masto kan zijn ogen er niet vanaf houden en smacht nu al naar meer......!

4 opmerkingen:

  1. Hartelijk welkom op dit blog Rianne. We zien niet zo veel kutjes waar lekker mee gespeeld wordt. Ik zag ook dat je al lekker met het vacuümspuitje bezig was. Nou ik kan je zeggen dat mijn vrouw er wel pap van lust als ik de spuit er op zet. Lekker lang en steeds iets meer, geeft een supergevoelige clit. Je hoeft er dan nog maar heel zachtjes met je tong langs te gaan en het is klaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je nog neer leuke huis tuin en keuken dingen gebruikt hoor ik ze graag.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik heb nog wel meer waar in mijn vrouw mee kan verwennen. Je mag me mailen om wat uit te wisselen.
      7691porn@gmail.com

      Verwijderen
  3. dat ziet er heel mooi en lekker nat uit Rianne, dank je voor dit mooie plaatje. GRR

    BeantwoordenVerwijderen