zaterdag 15 juli 2017

Eruitpiepende eikel......

"Hallo Masto, Vandaag piepte mijn eikel uit de Speedo zwembroek! Ik denk zal er meteen een foto van maken en naar Masto mailen. Was hier niet opgewonden, geen voorvocht dus. Groetjes, een volger."

Dat je niet opgewonden was is er voor mij niet aan af te zien :-) Masto raakt er wél opgewonden van! En denk dat veel van zijn volgers er ook zo over denken. Wat een upskirt is bij vrouwen, is dit bij mannen!
Masto heeft er ook wel eens 'last' van, maar meestal helpt Masto zijn piepende lul en balzak een handje. Dan hangt hij al zijn lekkers uit de nauwe gulp van z'n boxer en doet dan het knoopje dicht, zodat het hele zaakje lekker geil uit de gulp van zijn boxer blijf hangen. Hierover gaat dan de bovenbroek. Al het lekkers is dan snel bij de hand als de 'mogelijkheden' zich hiervoor aanmelden.
Zoals bij een lange autorit, fiets/wandeltocht of openbaar vervoerreis. Dan gaat de rits los en mag hij van Masto altijd meekijken :-) Soms aait Masto hem dan langdurig over zijn bol en beloond hij hem met een heerlijke lading smaakvol romig wit sap......!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten