zaterdag 24 december 2016

Onder goed!

"Hallo Masto, Hierbij nog eens een bijdrage van mij, nu eens niet alles totaal bloot, maar toch best prikkelend.
Masturberen, da’s toch een beetje je goed voelen. Nou ja, extreem goed. ;-)
Wat feel good betreft, kan ik ook ontzettend genieten van leuk ondergoed. Het moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook lekker zitten. Liefst geen trieste of saaie kleuren. Modellen mogen ”het geheel” ondersteunen, maar gewoon leuk verpakken is ook tof. En af en toe eens een losse boxer zodat alles hangt, kan ook eens leuk zijn. Alhoewel, dan toch ook wel graag een ball stretcher er bij.
Ik kan best uren op het internet zoeken naar een bepaald model van slip voor mezelf. En waar veel mannen niet graag kleding kopen voor hun partner, wel laat ik een uitzondering zijn en best graag lingerie kopen. Als het de juiste maat is, een leuk modelletje is, een leuke kleur is, een makkelijk wasbare stof,… dan scoor je gegarandeerd. Vooral het gezicht van een vrouw als ze dat past en dat ook effectief de juiste maat blijkt te zijn…
Een leuke slip dragen, maakt dat je je de ganse dag goed voelt. Misschien ook wel een beetje opgewonden. En misschien denk je zo ook wel eens vaker aan je jongeheer of aan seks. Ook leuk is het stiekeme ervan, alleen jij weet het.
Nou ja, genoeg woorden, foto’s zeggen veel meer. Enjoy !

Jasohn"

Dank Jasohn voor jouw bijdrage. Ben het helemaal met je eens over het lekker (geil) zittend ondergoed. Ook moet het bij Masto een goede druppel en voorvochtopvanger zijn. Want geil worden kan je overal overkomen :-) Veel mannen komen er zelfs in klaar! Ook mijn ondergoed is soms niet helemaal vrij van pretvocht!

1 opmerking:

  1. Geil mannen in hun slip(je) te zien. Er valt dan nog wat te raden !

    ps.: zie mannen in zeer strakke jeans waarin waarmee fors geschapen mannen wat van hun geheimen blootgeven !

    Bij strakke slipjes tekenen de kutlippen van vrouwen zich ook redelijk af !

    Mmmm wat verlang ik naar voorjaar en zomer !

    BeantwoordenVerwijderen