dinsdag 27 december 2016

Masto's masturbatievlekkenbureaustoelzitting......

Masto zit altijd op dezelfde stoel achter zijn pc te masturberen. Dat verloopt nooit droog en al snel vliegen de druppels geilvocht in het rond, ook nu weer. De onderkant van zijn bureaublad houdt het dan eveneens niet droog. Op mijn blog staat er een foto van (http://masto60.blogspot.nl/2012/06/mijn-werkplek.html). Ook Heleen houdt het niet droog (http://masto60.blogspot.nl/2014/04/geilvlekken.html).
Wie heeft thuis ook een eigen intiem plekje en een privéstoel om op te masturberen en laat ook de boel de boel om de volgende keer weer wat vocht achter te laten? Wie durft dit te delen met Masto en er een foto van te maken. Ook de vloer vóór de stoel houdt het vaak niet droog. Maak daar ook eens een foto van. Vroeger toen Masto nog tapijttegels op de vloer had liggen werden die wel eens gelicht om er zijn spermalozing onder te verbergen. Dit gebeurde meestal na een lange masturbatie-sessie op de bank als tissues niet zo vlug voorhanden waren. Ook de schuur met zijn veel belopen oude betonnen vloer was een heerlijke masturbatieplek waar je alles op kon laten lopen en niet hoefde op te ruimen.
Wie leest herkenning en durft mij te mailen masto6tig@gmail.com .......

6 opmerkingen:

  1. Mijn PC stoel is behoorlijk vlekkerig. Oud kleedje onder deze stoel, en toetsenbord af en toe schoonmaken !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoop voor alle mensen die van seks en erotiek houden, dat er in 2017 weer wat vlekken bij mogen komen !

      happy-horny 2017 !!

      Verwijderen
    2. Dank Marc voor jouw opmerkingen! Het doet Masto goed om te vernemen dat hij er niet alleen voorstaat :-)
      Een foto van jouw geilvlekken zou zeer welkom zijn. Eventueel anoniem.
      masto6tig@gmail.com

      Verwijderen
  2. Lekker geile werkplek. Die van Heleen mag er ook zijn. Heb je nog meer foto's van deze geile vrouw? De foto's van haar genotsplekje maken mij nieuwsgierig en druppelend geil

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas, hier moeten we het mee doen. Misschien leest Heleen deze opmerking en wie weet......
      Druppelend geil, wat heerlijk is dat voor jou! Mogen we meegenieten?

      Verwijderen
    2. Ik kan me heel goed voorstellen dat je je erg kunt vinden op je eigen Werkplek!! Wat is er lekkerder dan je eigen geile lul lekker afromen! Ikzelf zit in de huiskamer, met een computer vol lekkere porno, en trek me dagelijks 5 a 6 keer goed af bij het zien van een lekker filmpje over rijpe vrouwen, fors aangepakte vrouwen, en een van binnenuit gestimuleerde prostaat!

      Verwijderen