dinsdag 30 maart 2010

Close-up.....

Dit zijn twee close-ups van mijn onopgewonden geslachtsorgaan zoals die er dagelijks bijhangt. In dit geval op z'n zondags. Dan krijgt ie een uitgebreide douche- en scheerbeurt! Kaal en met ontblote eikel geniet ik het meest van hem. Al meer dan zestig jaar ontdoet ie mij op gezette tijden van mijn plas en zo'n vijftig jaar helpt hij mij getrouw bij mijn sperma-afvoer al moet ik hem bij dit laatste vaak een handje helpen. Maar...... niet altijd. Is de opwindig groot dan wordt ie zelfstandig en loost het sperma zonder hulp.....!

Schijnopenheid over sex

Hierboven ziet u een krantenartikel uit de GPD-bladen. Schijnopenheid....... veelal is dit volgens mij behoorlijk waar, maar probeer dit zoveel mogelijk te weerleggen in mijn Blog. Hier zul je geen verzonnen verhalen tegenkomen van mijn hand. Eerlijk en openhartig wil ik mijn belevenissen delen met gelijkgestemden. Met mannen en vrouwen die zichzelf bevredigen (op welke manier dan ook) en hier elke dag of hoevaak dan ook plezier aan beleven. Ongegeneerd, openhartig en met respect en gevoel! Seksuele opwinding is niet voor iedereen weggelegd. Temeer omdat die voor een groot gedeelte tussen de oren zit. Maar aanleg en hormonen spelen natuurlijk ook een grote rol. Opwinding kun je niet leren dat zit in je. En bij mij zit dat er al van jongsaf in! Ik hoop dat ik van mijn opwinding nog jaaaaaren mag genieten. Ik hou je op de hoogte...... en ....... reageer ook eens.

Over tekening spuiten.....

Hierbij het beloofde filmpje waar ik mijn sperma over de fraaie tekening van Roverri40 spuit.

Gelukkig had ik een paar uur kunnen masturberen zodat er een behoorlijke straal voorhanden was.

zondag 28 maart 2010

Spuiten over tekening.....



Hier alvast een screen-shot van mijn masturbatie boven een tekening van Roverri40. Het filmpje dat ik gemaakt heb zal ik hier zo spoedig mogelijk plaatsen...

Kunstprikkeling....



Deze twee tekeningen mocht ik plaatsen van Roverri40. Hij heeft deze gemaakt tijdens een van zijn masturbatie-sessies als extra stimulering. Roverri40 is een van mijn stimulatoren die het masturberen voor mij geiler en genotvoller maakt. Bloedgeil word ik door het aanschouwen van zijn stoere geslachtsapparaat! Hij is voor mij een vakman op het gebied van zelfbevrediging!
Hier volgt een gedeelte van zijn profiel zoals die op Blogger.com staat:
Ik ben een gedreven MASTURBANT. Ik hou er van uren mijn voorhuid op en neer te laten gaan over mijn eikel, en terwijl ik porno kijk mijn zaad op te pompen en weer weg te laten zakken. Ik masturbeer dagelijks, soms uren na mekaar, soms met tussenpozen. Ik spuit niet noodzakelijk elke dag, soms melk ik me enkel voortdurend tot op de Rand en spaar mijn sperma voor de volgende dag. Maar wat er ook gebeurt, elke dag, ook wanneer ik op reis ben, doe ik zeker de oefening mijn zaad enkele malen op te kloppen. Ik hou ook van mutuele masturbatie, en sta me graag af te melken terwijl iemand zich staat af te trekken terwijl hij toekijkt hoe ik mezelf melk.

vrijdag 26 maart 2010

Bevrediging.....

Niet iedereen is geboren met een oerdrift in zijn lijf
Maar dat er vele mensen zijn met wel die kriebels staat buiten kijf
Zoek bevrediging bij jezelf en doe nooit iets onder dwang
Want die nare gevolgen kennen we allang

Bevredig zelf je lijf, dat is geen zonde.
Doe het elke dag of week met vingers of bij monde
Geef je lijf intens genot van een extase
En na afloop van die fase

Is er de allerzaligste bevrediging......

Aan het strand.....


De tijd voor het zonnen aan het strand is in aantocht! Het liefst op een naaktstrand. Waar de zwoele wind heerlijk mijn geslachtsorgaan doet stijven en de warme zonnestralen mijn zaadfabriek doet gloeien. Dit alles onder meegenieters die het naaktstrand bevolken.
En als alles meezit en de tijd er rijp voor is trek ik naar een stille plek in de duinen waar ik mijn ingehouden orgasme uiteindelijk de vrije loop kan laten en bevredigd huiswaards kan keren!
(Op de foto zie je mijn penis vlak voor het moment van een zaadlozing die ik door de warme zon en wind, zonder mijn handen te gebruiken, laat opwekken! Het intenste genot beleef ik als er mensen staan te kijken en zichzelf ook bevredigen.)

maandag 22 maart 2010

Mijn 12e diepvries zaadlozing.....

Dit is mijn 12e lozing in het diepvriesblikje. Doordat mijn lozing niet voorafgegaan is door een langdurige masturbatiesessie van een paar uur is het sperma aan de dikke kant.
Het comprimeren van dit HD-filmpje naar een WMF-file heb ik nog niet onder de knie. Het is en blijft schokkerig. Misschien heeft iemand hier wat tips.....

donderdag 18 maart 2010

12e lozing.....


Hier gaat mijn 12e lozing in het diepvriesblikje.......

woensdag 17 maart 2010

Vluggertje....


Als het even kan dan haal ik mijn vriend erbij, waar ter wereld ik ook ben. Door middel van het snel heen en weer bewegen van mijn toompje verschaft hij mij enorm veel genot en vertier. Je kunt geen plek verzinnen of hij is er bij geweest. Soms heel kort maar ook uren en uren. Hij brengt me tot op het randje van een orgasme. Op het werk, in de auto, in het openbaar vervoer, in paskamers, op de fiets, in de lift, in openbare ruimtes, in parkeergarages, aan het strand, in urinoirs en zo kan ik nog wel een poosje doorgaan. Ik doe het wel zo dat niemand het kan zien, maar kijk wel uit naar potentiele mede-onaneerders. Vooral in openbare ruimtes zoals toiletten. Daar wil nog wel eens iemand zijn die ook aan het masturberen is. En dan geniet ik dubbel!! Misschien komen we elkaar nog eens een keer tegen. Zou geil zijn.......

Ruime balzak.....




.... Vooral bij warme hete dagen en mijn sperma net geloosd is, dan hangt mijn balzak "tot op mijn knieën" bij wijze van spreken. Hier een foto van een kleine slappe penis en een zeer ruime balzak. Soms kan ik mijn slappe penis helemaal in mijn lijf en balzak wegduwen. Ik begin me dan een beetje vrouw te voelen :-) .....

vrijdag 12 maart 2010

Nooit klaar....


Deze week staat een artikel over seksverslaving in Vrij Nederland. Hierboven staat het begin van het artikel. Ik, als masturbant, heb natuurlijk enige affiniteit met deze "liefhebberij" en mag daarom graag meningen en stellingen van andere personen tot mij nemen. Ook van u die dit leest.
Om te beginnen ervaar ik mijn persoonlijk masturbatiegenot niet als een verslaving maar als een extra genot dat het leven mij nu als 60-jarige man brengen kan. Geen verslaving omdat ik het bevredigen van mijn eigen lijf zelf nog kan bepalen en niet andersom. Dus geen dwang of moeten. In die zestig jaar dat ik nu leef heb ik zo'n 50 jaar gemasturbeerd. Vanaf mijn tiende jaar zo'n beetje. Toen begon het échte klaarkomen met ejaculaat. Maar op mijn vijfde was ik al bezig met mijn lijf te verkennen door middel van poep- en plasspelletjes. Ik ervoer het als heerlijk en genoot er van. Alleen en op geheime plekjes in en rond het huis. Toen mijn zaadproductie op gang kwam zat ik vaak op het toilet. Het klaarkomen was daar zó intens. Het drong door tot in elk vezeltje van mijn jonge lijf en genooooooot..... en dacht aan de vele en vele geslachten die hier "bloot" zijn gemaakt en geürineerd hadden......
Ook heb ik als kind veel aan doktertje- of vader- en moedertje-spelen gedaan met mijn leeftijdgenootjes uit de buurt. Nooit met dwang en heb het altijd als een warme deken om mij heen geslagen. Wel heeft mijn paar jaar oudere neef mij vanaf mijn tiende een grote inpuls gegeven wat klaarkomen betreft. Hij heeft mij geleerd wat sperma was en hoe dit proefde tijdens de doktertje-spelen-sessies en hoe je dat bij jezelf kon halen.
Eindeloos heb ik hiervan genoten en ben hem nog steeds uitermate dankbaar hiervoor!
Dankbaarder dan voor mijn ouders die hier nooit over spraken, het not-done vonden, onzedelijk was en dat je sliep met de handen boven de dekens.
Maar goed, dat is verleden tijd, ook een andere tijd dan nu. Nu heb ik de de beschikking over het internet. Het internet waar ik redelijk, ik zeg redelijk anoniem mijn gevoelens kan uiten wat ik in het openbaar nooit zou kunnen en willen. Met mijn Blog wil ik graag op een positieve manier vrouwen en mannen ontmoeten die ook met zelfbevrediging bezig zijn en hier ook enorm van genieten. Een paar keer per dag of één keer in de maand dat doet er niet toe.

Wil je je verhaal ook een keer kwijt reageer dan eens op dit schrijven. Dat kan hier maar je mag mij ook mailen: masto@hetnet.nl

zaterdag 6 maart 2010

Gadget toevoegen....

Bovenstaande gadget wil ik graag plaatsen in de header van mijn blog. Maar zag dat dat niet zomaar kan. Hiervoor moet ik een url hebben waar de afbeelding staat. Deze url heb ik niet. Dus wie geeft mij raad hoe ik deze wel geplaatst krijg. Het zijn screenshots van mijn allergeilste lievelingsfilmpjes die ik heel veel bekijk als ik mezelf bevredig....