dinsdag 3 maart 2015

Testikels strechen......


"Hoi Masto, Ik heb een paar nieuwe foto's voor je blog. Ben eerst bezig geweest om mijn ballen gescheiden te binden met touw en heb dat nu met een aantal harpen gedaan. Eerst achter elke bal een kleine harp en daarna bij elke ball nog 3 standaard harpen. De boel staat dan super strak en ik loop hier dan enkele uren mee rond en ben dan regelmatig aan het edgen. Kom uiteindelijk super lekker klaar. Geile groet, Superstretcher."

Dank Superstrecher voor jouw unieke en vooral geile foto's van jouw pretplek. Masto geniet hier bijzonder van om te zien hoe mensen uren lang kunnen genieten van hun genotsplekje! Wat zo heerlijk tot uiting komt op de bovenste foto waar de 'hitte' zo lekker geil vanaf spat!......

2 opmerkingen:

  1. Indrukwekkend superstrecher!!! Om dat te kunnen moet je toch je balzak behoorlijk oprekken??? Of heb je van nature al een low hanger??? Is het niet pijnlijk want je ballen zien behoorlijk blauw???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dat stretchen een idioot lekker geil gevoel geeft. Maar hoever kun je gaan zonder de zaadleiders te beschadigen. Voel je pijn als je te ver gaat ?

    BeantwoordenVerwijderen