woensdag 14 juni 2023

Elektro-stimulatie......

"Hoi Masto, Even wat info over mijn nieuwe speeltje: elektroseksstimulatie. Die heb ik kort geleden aangeschaft en dat opent wederom een nieuwe wereld voor mij. Het gevoel wat zo door en in mijn pik loopt is gewoonweg sensationeel! Met de sound (die ook schokjes meegeeft) in mijn pik geschoven krijg ik onbeschrijflijke genotsstoten aangeleverd. Het is jammer dat je niet op film meekrijgt wanneer er schokjes gegeven worden. Er zitten meerdere programma's op de stimulator die op verschillende tijden schokjes geeft in verschillende frequenties en stroomsterkte, zodat ik niet precies weet wat mij te wachten staat. Als ik klaarkomt is dat wel een enorm feest.
Graag zou ik zien dat je het cumshot op je blog zet!, het geeft mij extra stimulatie om antwoorden en opmerkingen te lezen wat er dan weer voor zorgt dat ik nieuw materiaal aan wil leveren. Ik heb bewust een zonnebril en masker opgezet om voldoende onherkenbaar te zijn. Groeten, Joost."


Masto zal nooit gezichten herkenbaar in beeld brengen. Dit filmpje van Joost zit op het randje. Misschien kan bij een eventuele volgende keer voor een ander camerastandpunt gekozen worden.
De lozing is fenomenaal en ziet er bijzonder geil uit.....!

1 opmerking:

  1. Dankjewel Joost, wat een geweldig orgasme. Het lijkt me heel erg geil om zo'n gigantische plens zaad de lucht in te schieten. En dat allemaal door die electro-seks? Wil je me details hierover sturen? 1967porn@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen