woensdag 10 mei 2023

Schaamhaar......

"Masto, Wat nu goed gevormd en behaard is begon heel onschuldig. Ik was inmiddels achttien jaar en had een weddenschap verloren. Het schaamhaar wat ik had moest er afgeknipt worden en gefotografeerd. Toen was het nog niet digitaal en moest ontwikkeld worden. Heel spannend, want hoe zouden ze in de fotozaak reageren. Bij het ophalen van de spullen werd er gelukkig niks over gezegd....... Groet, Ronnie"

Masto herkend dit wel. Bij welke fotozaak laat ik mijn blootfoto's ontwikkelen en afdrukken...... Eind jaren zestig had Masto daarom al een donkere kamer gemaakt op zijn slaapkamer. Er was weinig ruimte voor nodig. Als er maar een vergrotingsapparaat, drie schalen met ontwikkelaar, stopbad en fixeer konden staan. In die tijd vond Masto het spannend en heel erg geil om zijn lekkers op de foto te zetten.
Ook zelf seksfilmpjes maken was spannend. Je moest die met de post opsturen naar de ontwikkelcentrale van Agfa of Kodak. Het spannendst was, als je het filmpje retour kreeg, om het stukje bloot er tussenuit te knippen en die goed te verbergen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten