woensdag 11 september 2019

Zelfbevrediging......

Wat is er lekkerder dan jezelf bevredigen! Masto zou het niet weten en Joost waarschijnlijk ook niet. Masto ontving van hem weer een paar filmpjes - helaas zonder tekst - maar dat mag de zaadpret niet drukken!
Op het eerste filmpje zie je zijn aanzet naar een heerlijk orgasme. Langzaam masserend en zo lang als mogelijk is, zweven in een onbeschrijfelijke geile roes...... Het doet hem even de sores om zich heen vergeten om met volle teugen te genieten van de tintelingen in zijn lijf.
Maar aan alles komt een eind. We zien op het tweede filmpje hoe Joost de genotvolle 'klus' tot een  zalig einde brengt. Strakke balzak, keiharde penis en gloeiende eikel met een pulserende uitstoot van heerlijk, smaakvol wit zaad......

3 opmerkingen:

  1. Geweldig geil filmpje Joost. Ik mag dit graag zien, En ik doe het zelf ook heerlijk dat trekken aan je lul.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt Joost voor de heerlijke filmpjes! Heel aanstekelijk en ben dan ook direct begonnen. Prachtige lul en balzak heb je en super geil om die grote hoeveelheid sperma te horen vallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erecties komen als je geil wordt of bent. Dat ben je dus op deze foto's. En.....een mooie harde erectie en dan een mooie climax met dik, wit sperma ! Heerlijk...bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen