woensdag 25 september 2019

Masto's penis......

De vele 'gezichten' van Masto's penis. Zeventig jaar gaat hij al mee waarvan zestig jaar zeer actief! Nog steeds beleeft Masto elke dag wel iets fijns met zijn onafscheidelijke kameraad. Soms lang, soms kort.
1 Eikel. 2 Binnenkant voorhuid. 3 Penishuid over ring geschoven. 4 Einde opgewonden penis. 5 balzak met rechter testikel.
6 Plaats waar Masto 's nachts zijn ring draagt. 7 Einde binnenkant voorhuid. 8 Plaats waar Masto overdag zijn ring draagt.

Verschillende stadia van Masto's voorhuid......

Masto's voorhuid is in de loop der masturbatie-jaren, aan de kant waar zijn toompje zit, flink gegroeid. Dit komt door zijn masturbatietechniek. 'Flipperen' noemt hij het zelf. Dat is het toompje snel heen-en-weer bewegen (dus niet óp-en-neer) tussen duim en twee wijsvingers. Zijn eikel schud dan in hetzelfde tempo mee. Binnen no-time zit Masto dan op het randje van klaarkomen.
Masto heeft bij zijn geboorte een zeer gevoelige eikel meegekregen en heeft nooit door langdurig te penetreren een vrouw kunnen bevredigen. Uit ervaring weet hij dat hij niet de enige is. Veel mannen masturberen dan ook liever dan dat ze neuken. Denk aan de vele masturbatieclubjes die er zijn!
Om die overgevoeligheid te dempen draagt hij zijn eikel altijd bloot. Om dit nog eens extra te versterken hangt hij altijd zijn penis en balzak uit de gulp van zijn onderbroek. Zodat de ruwheid van de stof van zijn bovenbroek over zijn eikel kan schuren. Ook handig om als masturbatieliefhebber zijn lul snel bij de hand te hebben......

1 opmerking:

  1. Heerlijk dat het mannelijk lid zoveel vormen aan kan nemen. Elke vorm geeft zijn eigen geile prikkel.
    Zo zien we dat wij mannen tot op hoge leeftijd van onze pis- / zaad spuitende orgaan kunnen genieten.

    BeantwoordenVerwijderen