woensdag 18 september 2019

Heerlijke buitenplas......

Als je Masto zou vragen: "Waar plas je het liefst?", dan zou het antwoord zijn: "Buiten!". Het liefst helemaal naakt, zoals Dutchy op bovenstaande foto's. Maar dat lukt natuurlijk niet altijd.
Meestal gebeurt het plassen zonder er bij stil te staan. Voor de meesten een dagelijkse routinehandeling, gemiddeld tussen de 6 à 10 keer per etmaal?
Ditmaal zal Masto eens proberen om met zijn gevoel wat tekst en uitleg te geven bij deze wat uitgebreidere plas van Dutchy.
1. De penis pakken en lekker in een ontspannende pose gaan staan met de benen een beetje wijd.
2. De eikel even masseren met de voorhuid voor een extra lekker geil gevoel.
3. De voorhuid van de eikel volledig terugtrekken en de wind om de ontblootte eikel voelen en niet te vergeten de balzak.
4. Na het genieten de voorhuid weer een stukje terug over de eikel schuiven en de sluitspieren proberen te ontspannen.
5. De plas zal zich spoedig - al gelang naar de volheid van de blaas - aandienen en geeft een heerlijk bevrijdend gevoel.
6. Je kunt er wat kracht achter zetten en je voelen als een 'spuitgast'.
7. Dan komt het moment van nog even nagenieten en om die allerlaatste druppel kwijt te raken. Voor Masto duurt dat tegenwoordig ietsje langer dan vroeger. Ook volgt er bij Masto wel eens een erectie op en duurt het nagenieten ietsje langer.......
8. De blaas is geleegd en de penis kan losgelaten worden. Het genotvolle en ontspannende buitenplas'ritueel' is voorbij.

Dit hele plas'ritueel' moet men niet verwarren met wildplassen! Dit blogonderdeel gaat over het genieten van plassen in de buitenlucht. In dit geval door een man. Masto denkt dat ook sommige vrouwen kunnen genieten van hun buitenplas. Maar kan dat niet bewijzen, tenzij er een lieve dame zich meldt met 'bewijsmateriaal': masto6tig@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten