dinsdag 13 juni 2017

Spermaliefhebber......

Deze opwindende foto kreeg Masto van een zaadlatende volger.
Eigen sperma halen zonder orgasme is een wens van menige man. Ook die van Masto. Het is voor hem een zeer geconcentreerde bezigheid die helaas niet altijd lukt.
Zo probeert Masto het: Er gaat eerst een edge-sessie van minimaal een uur aan vooraf. Het liefst veel langer. Na de sessie vijf tot tien minuten even iets anders doen, zodat z'n spermafabriek tot rust komt. Na deze rusttijd pakt hij zijn 'velletje' onder de ontblootte eikel stevig vast, 'flippert' deze dan stevig heen en weer (zoals Masto veelal masturbeert) terwijl hij zijn 'plas- en poep-ophoudspieren' stevig aantrekt en blijft aantrekken. Zodra het orgasme komt opzetten dan meteen ophouden met masturberen en de inmiddels vermoeide 'ophoudspieren' ontspannen, weer aantrekken en ontspannen (net zols bij het echte klaarkomen). Als Masto geluk heeft ontsnapt er dan behoorlijk wat sperma uit z'n zaadblaasjes zonder klaar te komen. Masto blijft dan bloedgeil en heeft op die manier een heerlijk portie warm en supervers sperma van zichzelf tot z'n beschikking........!
Lukt het niet en komt Masto toch klaar dan is het einde verhaal en is meestal een velletje keukenpapier de klos.......
Trouwens invriezen kan ook tot de mogelijkheden behoren, maar vers getapt zaad is toch lekkerder. Misschien later meer hierover.......!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten