donderdag 22 juni 2017

Spermafontein......


Deze heerlijke foto kreeg Masto van Moruh. Hij vond die eigenlijk niet zo geslaagd om op mijn blog te zetten. Maar Masto vond hem juist bloedgeil en super opwindend en heeft er een uitsnede van gemaakt. Het moet heerlijk zijn om jezelf voor de spiegel te zien masturberen en dan tijdens het orgasme jouw eigen spiegelbeeld, met vele stralen heerlijk zaad, onder te spuiten!
De compositie vind Masto erg geslaagd en zó opwindend! Je kunt nog heerlijk zien wie de 'spuitgast' van dit romige lekkers is! Ook het doubleren door de dikte van het glas zie je het zaad twee keer, dus dubbel genieten.......!
Dat het schoonmaken van een spiegel best wel een karwei is spuit Moruh, zittend voor de spiegel,  zijn zaad over zichzelf heen. Wat ook een superheerlijk gevoel is.
Vroeger in Masto's tienerjaren spoot Masto zijn zaad bijna iedere dag over zichzelf heen. Liggend onder de dekens op bed voor het slapen gaan. Hij hield met één hand z'n hemd en onderbroek naar boven en trok dan met de andere hand net zolang aan zijn piemel totdat z'n zaad kwam en over zijn buik gutste. Liet dan zijn ondergoed weer zakken en viel als een blok in slaap. De volgende morgen was alles opgedroogd en ging met zaadvlekken in z'n hemd naar zijn werk........ Het gaf hem toen al een kick.......!

Wel even dubbelklikken op de foto's voor een groter en dus geiler formaat......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten