woensdag 17 mei 2017

Voorjaarsmoeheid penis.......?

Het is de laatste tijd erg rustig op mijn blog. Zou de penis van Masto (bovenstaande foto's zijn van nu) last hebben van voorjaarsmoeheid of zou het de leeftijd zijn....... Wie het weet mag het mailen (masto6tig@gmail.com)
Masto is dit jaar in mei alweer een jaartje ouder geworden en telt inmiddels 68 jaren waarvan er 58 met veel seksueel plezier actief. Gelukkig nog nooit negatieve ervaringen gehad op seksueel gebied. Masto heeft aan zijn seksuele gevoelens altijd veel opwindende genoegens beleefd die pas echt begonnen zijn op 10-jarige leeftijd door toedoen van zijn iets oudere neef, zoals je kunt lezen op mij blog.
Vooral de zestiger-, zeventiger en een stukje tachtiger jaren waren voor mij de fijnste: "Alles mocht maar niets moest!" Heerlijk ontspannen, zonder mobiele telefoons, internet en digitale camera's!
Men moest het doen met bladen zoals de Piccolo en De Lach en later met de Candy, Rosie, Chick en al die andere seksboekjes waar je ook contactadvertenties in kon zetten. Waar Masto en zijn vrouw (toen nog getrouwd) ook gebruik van hebben gemaakt en daardoor een leuke en erg geile huisvriend voor jaren hebben gehad. Met weemoed denkt Masto nog vaak aan die tijd terug! Heb er nog vele geile en positieve herinneringen aan!
Masto is trouwens wel een echte doe-het-zelf-bevrediger. Zo kan hij het orgastische gevoel in z'n lijf het beste regelen en het lekker lang volhouden. Het liefst uren als het kan. Op de tenen van het bijna klaarkomen lopen is voor hem het allerlekkerst dat ook wel edgen wordt genoemd. Met zijn 'speciale' techniek (het toompje onder zijn gevoelige eikel tussen duim en wijsvinger pakken en dan heel snel heen en weer wiebelen) kan hij bij behoefte overal lekker edgen zonder direct een stijve te hebben. Er is bijna geen plek op te noemen waar Masto niet ge-edged heeft :-) Je kunt er zo heerlijk op wegdromen en intens genieten als je eenmaal in die opwindende geile roes zit........!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten