dinsdag 23 mei 2017

Geringd scrotum......

"Hallo Masto, Een hele tijd geleden dat ik iets instuurde maar volg je blog nog altijd... Ben altijd aan het experimenteren hoe ik dagelijks een geil gevoel kan hebben en houden. Ook tijdens het werk of andere dagelijkse dingen.
Ben al een hele tijd bezig met prostaat stimulatoren en/ of kleinere buttplugs die je de hele dag zo,n lekkere lekkende penis bezorgen.
Draag tegelijkertijd nu ook deze zware ring dagelijks. Een heerlijk gevoel. Alleen een vraagje aan alle 'ervaringsdeskundigen' op jouw blog: m'n ballen lopen met de ring rood en paars aan... Kan dat kwaad op den duur? Wat is jullie ervaring? Foto bijgevoegd net na plassen.
Groeten, Keith"


Deze foto's en mail, met een vraag, kreeg Masto van Keith. Masto is niet zo'n ervaringsdeskundige, maar op deze foto's ziet het scrotum er perfect uit. Zolang het geen pijn gaat doen en de huid niet geïrriteerd raakt is er niets aan de hand en kan de ring rustig blijven zitten. Het ziet er perfect en geil stimulerend uit! Masto tekent er direct voor.......

Misschien kunnen mijn volgers - hieronder bij Opmerkingen: - ook nog een tip aan Keith meegeven.......

1 opmerking:

  1. De zomer is in het land en dat betekent dat de balzak zichzelf niet naar boven trekt. Blauw worden gebeurd alleen als ze te koud zijn en zich terug willen trekken. Maar als je het met warm weer doet, zullen ze niet blauw worden, denk ik. Anders is de ring te klein. het plassen heeft er niets mee te maken. Ik draag de hele dag en nacht 4 ringen. Bij elke beweging trekken die ringen ook iets aan je ballen. Je krijgt dan het gevoel of er steeds iemand aan je ballen zit te friemelen. Heerlijk gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen