zaterdag 31 oktober 2015

Voorhuid......

Hier een paar opnames van Masto's genotsplekje van vanmiddag.Eindelijk kan hij weer eens wat langer achter de pc zitten nu zijn vriendin wat langer van huis is. Doordat ze nu allebei gepensioneerd zijn heeft Masto heel veel minder vrije bewegingsruimte voor hemzelf. Velen zullen dat ook wel herkennen denk ik.
Op de bovenste foto zie je dat zijn balzak enorm strak zit. De kou zou een oorzaak kunnen zijn, maar bij Masto is dat niet het geval. Bij hem betekend dat dat hij enorm geil is en het ook al weer een poosje geleden is dat hij zijn zaadvoorraad geloosd heeft. Zie het filmpje van hem enkele blogs terug. Dat was zijn laatste zaadlozing.
Op de middelste foto zie je zijn voorvocht al komen en moest Masto heel voorzichtig handelen omdat hij op springen staat. Wie Masto een beetje kent weet ook zijn 'probleem' van té snel klaarkomen :-( Ook nu is hij weer zó geil dat hij zomaar een spontane lozing kan opwekken zonder zijn handen te gebruiken.
De onderste foto geeft een 'inkijkje' en daarop is goed te zien hoe zijn voorvocht spontaan begint te lopen. Veel mannen vinden deze lekkage soms erg lastig, maar Masto is er dol op! Het kan hem nooit te veel zijn, hoe meer hoe liever. En de smaak is ook nog eens heerlijk.......!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten