zondag 21 februari 2010

RVS-eikelring met zaadlozing....

Bovenstaand cam-filmpje toont mijn intense geilheid aan op dat moment. Ik had een paar dagen eerder een roestvrij stalen ring om mijn eikel geplaatst met daar weer overheen mijn voorhuid geschoven. Op het filmpje zie je hoe ik voorzichtig probeer mijn voorhuid naar achteren te schuiven om niet klaar te komen. Ik was zoooooo geil. Je ziet dat ook aan het al ontsnappende zaad uit mijn eikel. Op een gegeven moment moest ik mijn penis loslaten om niet tot een lozing te komen. Maar...... zoals je even later ziet begint mijn penis te schokken en kan ik het zaad niet meer in mijn zaadblaasjes houden en moet ik toegeven aan een overheerlijke volle zaadlozing.........

8 opmerkingen:

  1. Heerlijk filmpje, Masto. Ik ga zo dadelijk ook een ring onder mijn voorhuid aanbrengen en zo mijn edging sessie beginnen. Ik neem mij voor om mij vanavond leeg te spuiten bij het bekijken van dit filmpje !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat mooi om zo langzaam en van dichtbij het zaad te zien komen. Moet een intense bevrediging geweest zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja Arno, dat was het ook. Dit is een van mijn lozingen die ik niet meer kon stoppen, zo geil was ik. Denken aan afschuwelijke dingen hielp niet meer om mijn orgasme tegen te gaan..... Dus ik had geen keus en heb genoten van dit gevoel tot in mijn tenen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hey hey waar kan ik zo;n ring kopen?
    active_top@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag Anoniem,
    Die roestvrij stalen ring kun je bij alle bouwmarkten kopen voor een paar euro! En met wat fantasie ligt er een keur aan "speel" materiaal waar je heerlijk mee kunt experimenteren!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. heerlijk geil dit filmpje. tijdens het kijken voel ik hoe mijn eikel nat wordt van het voorvocht. Ik ben al heel lang op zoek naar zo'n ring. Lijkt me fantastisch. Is het geen probleem om de ring af te doen. Ik kan mij voorstellen dat de ring om een in normale stand van de penis om te doen. Tijdens de erectie zal hij snel stevig om de eikel zitten? Hoor graag van je.
    ruud

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuk filmpje! Ik ben zelf een heteroman maar ook altijd er bezig met masturbatie. Leuke Blog!! josdemann@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geil filmpje zeg
    Nou die zou ik wel een s willen proeven en het geile zaad slikken
    Ben een bekende NEderlandse pornoster die veel bukkake gangbang en zaadslik films maakt en van die parties geeft voor heel veel zaad te ontvangen.
    Echt een topsite wordt een vrouw toch heel geil van

    BeantwoordenVerwijderen