zaterdag 13 februari 2010

Opgeilen


Het is nu zaterdag 13 februari 13:50. Zit nu een dikke drie uur te edgen. Mijn penis is keihard, de ballzak strak en het zaad begint zich te roeren. In mijn voorvocht zit soms wat sperma wat begint te schuimen en heerlijk opwindend ruikt en smaakt! Ook in mijn urine zitten al wat spermadeeltjes die bij afkoeling beginnen te vlokken in het glas. Dus met de zaadvoorraad zit het wel goed maar probeer het volume nog sterker op te voeren zodat het om 17:00 uur een heerlijk volle lozing wordt! Ben druk doende met pornofilmpjes te downloaden en te bekijken zoals je kunt zien op bijgevoegde foto! Atkhairy-filmpjes geven mij nu even een lekkere geile boost. Ze tonen opwindende close-up's van heel veel verschillende behaarde vagina's van vrouwen die zichzelf tot het uiterste bevredigen.
Waar ik mijn lozing ga doen hangt een beetje van het weer af. Als het straks nog gaat sneeuwen dan doe ik het in mijn "diepvriesblikje" en anders pak ik de auto en word het een lozing in de vrije besneeuwde natuur. Hopelijk met mede-masturbanten.
Zit nu op top-geilheid en hoop dat ik het nog een poosje zo kan vasthouden! Heerlijk werk is dit! Ik kan er niet genoeg van krijgen........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten