vrijdag 7 februari 2020

Masturbatiesporen......

Masturbatiesporen worden in de regel zorgvuldig weggepoetst. Veelal uit schaamte, maar ook uit hygiënisch oogpunt. Dus Masto poetst zijn stoel ook regelmatig schoon! Maar zeker niet elke dag na een heerlijk voorvochtlekkende masturbatiesessie waarbij veel en lang gelekt is.
Dit soort vlekken maakt Masto juist extra geil! Masto weet dat er liefhebbers zijn die hun pret-sappen ook wel eens de vrije loop laten op bed, bank, stoel of waar dan ook. In opperste geilheid worden grenzen verlegd en ontsnappen er geile opwindende sappen die niet meer tegen te houden zijn......!

TIP: Bekijk dit onderwerp op Masto's blog alleen als je super lekker in je geile vel zit! Dit onderwerp - dat altijd weggepoetst wordt - is alleen voor de echte liefhebber in opperste geilheid!

1 opmerking:

  1. Ik heb een aantal boeken waar de zaadvlekken van de krachtige lozingen aan het einde van mijn puberteit nog in zitten. Heerlijk om dat nu nog te zien !

    U weet wel hoe dat ging: wat wc papier of washandje mee naar bed maar vanwege het "van de wereld zijn" tijdens het orgasme was raak schieten soms lastig !

    BeantwoordenVerwijderen