maandag 2 december 2019

Trio-ring......

"Volg nog altijd je blog. Hierbij weer eens een heerlijk fotootje van mijzelf met m'n nieuwe ring. Geeft een heerlijk strak gevoel in m'n lul. Hij word er lekker dik van. De maten van de ringen zijn 45 x 38 x 38 x 33 mm. Ipl 2008"

Geil en opwindend om weer eens een mail met foto's te krijgen van Ipl 2008, een trouwe volger van mijn blog! Het lijkt Masto ook heerlijk geil om eens wat extra spanning te zetten op de testikels met zaadhoudende bijballen. Dan nog één om de de penis en nog eens één om de gehele balzak en penis.
Knap staaltje werk om alles in de goede volgorde door de ringen te krijgen. Maar als alles eenmaal lekker zit is het een prachtig sieraad waar ook nog mee geneukt en gemasturbeerd kan worden......!

2 opmerkingen:

  1. Hoi IPL, wat spannend! Kun je je ballen er wel weer uit krijgen? Wat zijn de binnendiameters van de ringen voor de ballen, de lul en de ring voor het hele zaakje? Wat een geile aanblik! Zit nu lekker te edgen bij die lul en ringen van jouw. Evenals jouw eerdere bijdrage. Laat ons meer zien!

    BeantwoordenVerwijderen