woensdag 3 juni 2015

Zelfbevrediging......

"Hey Masto, 't Is niet omdat je niet zo veel foto's of filmpjes krijgt, dat er niks gebeurt. D'er is gewoon niet altijd zin om dat te fotograferen of te filmen. Maar deze week dus wel. Ring rond de ballen en penis en... Nou ja, je ziet zelf wel in dit filmpje wat er nadien gebeurde... Enjoy! Groetjes, Jasohn"

Normaal gesproken produceert ieder mannenlijf sperma! Soms weinig en soms heel veel. Het zou toch jammer zijn om dit in je lijf te laten zitten. Daarom halen veel mannen dit witte goud op gezette tijden uit hun lijf door middel van een heerlijke zelfbevrediging.
Jasohn laat ons in een filmpje zien hoe hij dat doet. Hierboven een screenshot en zijn filmpje. Geniet mee en iedere man zal mee kunnen voelen wat Jasohn op dit moment in de film voelt.......
(Filmpje moest ik helaas inkorten vanwege de vele Mb's)

3 opmerkingen:

  1. Hallo Jasohn,
    Zeker iets om van te genieten... een forse straal geilmakend sperma uit die lekkere lul van je. Het aanstekelijke geluid erbij...op zo'n warme avond als nu werkt dat helemaal als een tierelier.
    Geilgroet, Fixfox

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jasohn,
    Nog bedankt voor het heerlijke spuitfilmpje! Ik kan me voorstellen dat veel jongens en mannen incl. mijzelf,die dit filmpje zien, hun genotsknuppels(in mijn geval genotsknuppeltje) tevoorschijn halen en heerlijk aan "het werk" gaan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe lang zou die lul van Jasohn zijn?????

    BeantwoordenVerwijderen