donderdag 19 december 2013

Mannelijk tepelgeil......

"Nog voordat een één jaar ouder vriendje mij in 1960 (ik was toen bijna 13) mij leerde masturberen, had ik al vaak met mijn lul gespeeld. Ontdekte dat deze opzwol bij bijvoorbeeld het spelen met vriendjes, soms bij het lezen van spannende verhalen en bij het afdrogen na het douchen.
Bij dat laatste, het afdrogen, ontdekte ik ook dat het stevig over mijn tepels wrijven me een apart gevoel gaf en dat door wrijven mijn tepels opzwollen.
In mijn puberteit was de sensatie van het aftrekken en later neuken, zo overweldigend, dat mijn tepels er niet veel toe deden.
Toen ik ouder werd, zo rond de 55, ging ik op zoek naar andere aanrakingen om mijn geilheid op te wekken of te versterken. Ik ontdekte het genot van heerlijke gevoelens die via de balzak, het perineum maar ook via mijn tepels opgewekt konden worden. Op internet ontdekte ik dat veel mannen dat “tepelen” noemen.
Vaak begin ik een lustsessie door mij tepels te kneden, te krabben, te knijpen; liefst beide tepels tegelijk. Het gevolg is dat mijn lul dan zonder veel stimulatie al snel voorvocht loost. Ook vlak voor het orgasme vind ik het heerlijk mijn tepels heftig te stimuleren. Mijn vrouw weet nu deze variatie en maakt er gebruik van als die voelt dat ik bij het neuken bijna klaarkom. Ook een internet vriendin in 2010 wist dat niet alleen vrouwen via de tepels opgewonden kunnen raken en maakte dat ik haar soms twee maal op een middag kon neuken.
Vaak voelt het bewerken van de tepels eng aan, of doet het je weinig. Gewoon vaak proberen en het wordt steeds lekkerder."


Hierboven een openhartig verhaal, screenshots en film, gemaakt door Dutchy, over tepelen. Dit onderwerp is nog niet zo uitgebreid aan de orde geweest op mijn blog en ben daarom blij dat een kenner hier eens wat meer over verteld. Heel veel dank daarvoor Dutchy! Masto is helaas niet zo tepelgeil bij zichzelf maar sabbelt wel heel graag aan andermans/vrouws tepels!

7 opmerkingen:

  1. Ik ben 34 en vrijgezel en ben dol op edgen, en wil daar graag lang over doen.
    Dat houdt in dat ik niet gelijk aan mijn lul moet zitten, of maar klein beetje.
    Een goed begin is voor mij mezelf overal strelen en tepelen.
    Vind het heerlijk vlak voor orgasme mijn tepels hardhandig te bewerken !
    Mooi filmpje van Dutchy, lekker mollig en geil is hij – lijkt me-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekke geil filmpje ! Hou wel van mollige mannen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op deze site veel "tepelplezier" voor een fijn 2014.

    http://www.pornmd.com/gay/male+nipple+play

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben blij verrast met je tepelbijdrage. Lekker mooi en geil om te zien. Ik speel ook graag en vaak met mijn tepels en wordt daar snel geil van. Ik ervaar het als mannelijk voorspel. Groetjes van amber

      Verwijderen
  4. het ontdekken van mijn tepels kwam tijdens een douche met een homoman. hij kneep stevig in mijn knopjes en ik raakte daar zo opgewonden van. De volgende dag begon het experimenteren met wasknijpers, later klemmetjes van de GAMMA en steeds draaien en trekken eraan wat soms een reactie oproept van mensen die dat zien. Mijn vrouw vind mijn tepels iets te dik maar speelt er graag mee. Vroeg of laat hoop ik een man te ontmoeten die me het gevoel van de eerste keer teruggeeft

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het mag duidelijk zijn dat ik bisexueel ben en rond mijn 50ste het tepelspel ontdekte. Nog steeds vind ik het een feest om eraan te zitten, ze te twisten en van tijd tot tijd mijn nagels erin te zetten of een stevige klem erop. De oproep aan een oudere man die mij helot met het gevoel van de eerste keer is een serieuze. Laat een bericht achter via Masto. Dank.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Was 16 en had vriendinnetje van 14. Als we alleen thuis waren ging alles uit en ik speelde met haar tietjes - en kutje- en zij wilde mijn redelijk dikke tepels ook stimuleren, naastr mijn pik en ballen.......Het geilde mij enorm op !!!

    BeantwoordenVerwijderen