maandag 19 november 2012

Unieke 10 rings balzakoprekking......

Fenominaal! Dat kun je gerust stellen bij deze 10-rings stretching van Dingeling. Wat een geile kracht straalt hier vanuit. Wat moet het een opwindend gevoel geven, die druk en trekkracht op de zaadproducerende testikels met bijballen! Nog nooit heb ik dit aantal DICHTE ringen om een scrotum zien zitten. Zonder meer is dit een vermelding in het Guinness book of records waard! En niet alleen het aantal maar ook het aanbrengen en het weer verwijderen ervan is een supergeile en opwindende prestatie! Wil je zien hoe Dingeling zijn ringen aanbrengt, kijk dan op mijn blog van donderdag 25 augustus 2011, Ringen(p)(k)racht.....

Klik op de prachtige en scherpe foto's voor een geile vergroting! Voel dan in gedachten met Dingeling mee hoe zijn zaadjes in de fraaie grote testikels gemaakt worden en via de bijballen (nog eens extra uitgeknepen door de laatste paar metalen ringen) door te stromen door de lange zaadleiders naar zijn twee zaadblaasjes vlak achter de prostaat! Klaar voor een opwindende ejaculatie.......!

1 opmerking:

  1. Zeer indrukwekkend!!! Ik ben alleen op internet nog iemand tegen gekomen met meer ringen(12). Zag ook het filmpje van 27-8-2011! Daar is zijn lul te zien in volle erectie. Wat een pracht exemplaar ik denk dat ie zeker 20 cm is?? Ook geil dat hij maar met 2 straaltjes klaarkomt.Wel leuk voor zo'n kanjer van een lul met van die grote ballen!!!

    BeantwoordenVerwijderen