donderdag 28 januari 2010

Diepvries-sperma

Het blikje met vijf diepvriesladingen waarvan één verse. Wat ik hier in een eerdere blog schreef, dat ik een week lang mij elke dag zou klaarmaken in het blikje, is niet gelukt. Er zitten sindsdien zo'n zes lozingen in. Elke dag een lozing blijkt voor mij geen optie te zijn. De hoeveelheid sperma die dan vrij komt mag geen naam hebben. Ik moet minstens een paar uur masturberen voordat er een lozing komt die wat meer inhoud heeft. Tevens heb ik het probleem dat, als ik elke dag klaarkom, mijn geilheid enorm terugzakt. Het elke dag klaarkomen is op zich geen probleem, binnen tien seconden kan ik klaarkomen, maar het moet wel geil voor mijzelf blijven. Dus heb ik besloten dat ik het bij elke dag edgen houd (indien mogelijk) zoals ik al mijn hele leven doe vanaf mijn tiende!
Zolang het blikje nog niet vol is en niet ontdekt is in de vriezer, zal ik mijn vruchtbare zaad hierin opslaan!
Tevens wil ik Rob hierbij dank zeggen voor zijn geile stimulans die hij mij steeds geeft als ik zijn blog van de Masturbatieclub bezoek! Jezelf bevredigen is een van de allerplezierigste bezigheden die je in je eentje kunt doen! En ik hoop dat mijn libido het nog een poosje zal volhouden :-)

2 opmerkingen:

  1. Je moet vooral zorgen dat het masturberen een lust blijft ! Volgens mij mag het niet de bedoeling zijn, het koste wat het wil, een recipient vol te spuiten. Een masturbatiesessie moet het diepste GENOT in je naar boven halen!!!
    Het zich afmelken in een potje of doosje en het invriezen van je sperma kan hierbij een hulpmiddel zijn, en een stimulans om een volende sessie zo geil mogelijk te maken.
    VEEL MASTURBATIEGENOT !!!
    Rob

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee dagen niet klaargekomen en ik voel nu al weer een geile drang bij het kijken naar geile porno-filmpjes! Als ik nu tijd had heb ik de behoefte weer om te spuiten!

    BeantwoordenVerwijderen