woensdag 26 juni 2024

Slapjes, maar o zo geil......

Masto's 75-jarige 'werkpaard' ligt er wat slapjes en gerimpeld bij. Maar dat wil niet zeggen dat het daar een 'dooie' boel is. De goesting is nog in perfecte staat en over de zaadproductie heeft Masto ook niets te klagen. Zijn testikels blijven maar zaadjes aanmaken naar de bijballen, die geregeld met enorm veel genoegen, eigenhandig door Masto geleegd worden.....!
Beleef jij m/v/x - waar ook ter wereld - ook zoveel plezier aan je speelplek? Laat Masto het eens weten en/of zien: masto6tig@gmail.com Samen genieten is meer dan driedubbel genieten. Het heerlijke warme weer in Nederland is er nu naar.....!

2 opmerkingen:

  1. Prachtig. Vooral die tweede foto waarbij je lul wordt opgerekt door aan het toompje te trekken. Heb het bi mezelf geprobeerd maar ik krijg hem niet opgerekt. Speelt mij dat die van mij een stuk kleiner is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het gaat bij Masto niet zozeer om het uiterlijk, maar meer om het innerlijke gevoel van intens geil zijn. Dat hemelse botergeile gevoel dat door het lijf stroomt tijdens het masturberen op het randje van klaarkomen.
      Laat Masto eens weten hoe jouw speelplek er uitziet.
      Je kent Masto's motto: Al is je genotsplekje nog zo klein, de lustbeleving is even fijn.....!

      Verwijderen