woensdag 12 juni 2024

Ruined orgasm......

Masto mag het liefst masturberen op het randje van nét niet klaarkomen. Zijn hele lijf gloeit dan van eindeloze zaligheid. Dat ultieme gevoel kan hij net zo lang opwekken als hij zelf wil. Uren van genot doordrenkt dan zijn lichaam. Dag na dag gaat dit genieten goed, maar soms is één ruk (of zinnenprikkelend beeld) te veel en krampen alle genotsspieren in zijn lijf tezamen. Dan probeert Masto het orgasme nog te ruïneren. Soms lukt hem dat, maar nu kon Masto het overrompelende orgasme niet meer onderdrukken en kon het zijn (nog steeds vruchtbare) heerlijke warme zaad opvangen in een glazen onderzetter. Voor velen een toetje zoals kaviaar, maar voor de meesten een enorme gruwel. 
Voor Masto zelf is geurend vers vruchtbaar sperma, vóór zijn orgasme, een zaligheid die zijn geilheid niet kent. zijn orgasme is de geilheid totaal uit zijn lijf verdwenen en is het ook voor Masto een gruwel.....!

Petje af voor vrouwen en mannen die ná één of meerdere orgasmes meteen door kunnen blijven genieten van wat seks hun te bieden heeft.....! Ben jij ook zo'n iemand, mail Masto eens: masto6tig@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten