vrijdag 28 juni 2024

Smoothie......

Vandaag stond deze cartoon van Peter de Wit in de Volkskrant. Masto kreeg meteen een déjà vu naar tien jaar geleden! Om precies te zijn; 15 januari 2014. Een liefdes 'smoothie' maken. Niet van de spermabank, maar vers getapt en opgeschuimd met witte zoete wijn!
Hier is de link: http://masto60.blogspot.com/2014/01/ Masto kan deze smoothie iedereen aanbevelen, het smaakt naar meer, veel meer......!

Zonnewarmte en heet zaad......

"Hoi Masto, Het mooie weer is eindelijk aangebroken. Tijdens het omkleden nog ff een paar foto's gemaakt. Ronnie."

Dank je wel Ronnie voor jouw aantrekkelijke bruinbehaarde speelplek. Het is heerlijk om met dit lekkere weer bloot in de vrije natuur te lopen. Zodat de zon zijn werk goed kan doen en de speelplek zó kan opwarmen, dat de testikels smeken om verlost te worden van het opgewarmde hete zaad......!

Masto heeft ooit 'blauwe ballen' gekregen op het naaktstrand bij Groote Keeten in Noord-Holland door een mix van zonnewarmte, zeelucht en geile opwinding. Om de terugweg naar Drenthe dragelijk te maken moést Masto zichzelf eerst van al het aangemaakte zaad verlossen......! Want een pijnlijke overvolle balzak was en is bij Masto geen pretje.
Ook wel eens last van 'blauwe ballen' gehad of een overgevoelige vulva? Laat het Masto eens weten: masto6tig@gmail.com

'Naked Attraction'......

Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.

woensdag 26 juni 2024

Slapjes, maar o zo geil......

Masto's 75-jarige 'werkpaard' ligt er wat slapjes en gerimpeld bij. Maar dat wil niet zeggen dat het daar een 'dooie' boel is. De goesting is nog in perfecte staat en over de zaadproductie heeft Masto ook niets te klagen. Zijn testikels blijven maar zaadjes aanmaken naar de bijballen, die geregeld met enorm veel genoegen, eigenhandig door Masto geleegd worden.....!
Beleef jij m/v/x - waar ook ter wereld - ook zoveel plezier aan je speelplek? Laat Masto het eens weten en/of zien: masto6tig@gmail.com Samen genieten is meer dan driedubbel genieten. Het heerlijke warme weer in Nederland is er nu naar.....!

maandag 17 juni 2024

Plasgenot leidt tot orgasme......


Plassen vindt Masto een aangename erotische, zeg maar gerust geile bezigheid. Vooral in de buitenlucht waar de wind heerlijk de zak met testikels kan strelen. Ook de lekkere piswarmte van 37 graden, ditmaal thuis, voelt genotvol aan. Zo enorm genotvol dat, samen met het gefriemel aan de té gevoelige eikel van Masto, leidde tot een eveneens warme zaadlozing......!
Welke bezoeker (v/m/x) van Masto's blog is ook wel eens pisgeil? Laat het Masto eens weten of zien: masto6tig@gmail.com

woensdag 12 juni 2024

Ruined orgasm......

Masto mag het liefst masturberen op het randje van nét niet klaarkomen. Zijn hele lijf gloeit dan van eindeloze zaligheid. Dat ultieme gevoel kan hij net zo lang opwekken als hij zelf wil. Uren van genot doordrenkt dan zijn lichaam. Dag na dag gaat dit genieten goed, maar soms is één ruk (of zinnenprikkelend beeld) te veel en krampen alle genotsspieren in zijn lijf tezamen. Dan probeert Masto het orgasme nog te ruïneren. Soms lukt hem dat, maar nu kon Masto het overrompelende orgasme niet meer onderdrukken en kon het zijn (nog steeds vruchtbare) heerlijke warme zaad opvangen in een glazen onderzetter. Voor velen een toetje zoals kaviaar, maar voor de meesten een enorme gruwel. 
Voor Masto zelf is geurend vers vruchtbaar sperma, vóór zijn orgasme, een zaligheid die zijn geilheid niet kent. zijn orgasme is de geilheid totaal uit zijn lijf verdwenen en is het ook voor Masto een gruwel.....!

Petje af voor vrouwen en mannen die ná één of meerdere orgasmes meteen door kunnen blijven genieten van wat seks hun te bieden heeft.....! Ben jij ook zo'n iemand, mail Masto eens: masto6tig@gmail.com

woensdag 5 juni 2024

Chocopisdrink......

Buiten is het weer er naar. Masto wil weer eens genieten van een heerlijke eigengemaakte mok chocolade'melk'. Ditmaal zonder melk maar met Masto's eigengemaakte warme pis, aangevuld met kokend water. De verhouding pis/kokend water hangt af van de sterkte van de pis. Masto kan het iedereen aanbevelen om deze erotische drank eens te maken. Laat je verrassen, want het is écht lekker......!
Hou je niet van chocolademelk, dan kan natuurlijk elk ander poederdrankje gebruikt worden. Een klassieke latte macchiato laat zich ook prima smaken......!