dinsdag 23 april 2024

Cumshot......

"Hallo Masto, Nogmaals hallo van John in Engeland. Hier is nog een video waarin ik masturbeer, met een cumshot, voor je uitstekende blog. Vriendelijke groeten, John."

Thanks John! Masto vindt het heerlijk om iemand zo te zien genieten! Dat werkt aanstekelijk op de genotsspieren. Alleen moet Masto het filmpje zo bewerken (als dat nog mogelijk is) om de gezichtsherkenning zo klein mogelijk te maken. Als Masto dat lukt dan zal hij zeer zeker het heerlijk extatisch filmpje ook plaatsen......!

Zoals je hieronder ziet is dat gelukt. Maar helaas ten koste van de heerlijke stralen sperma. Masto weet dat sommige mensen liever helemaal in beeld komen als extra stimulatie van hun orgasme. Masto heeft daar helemaal geen bezwaar tegen, integendeel zelfs. Want zelfbevrediging is de normaalste zaak van de wereld! Soms móet het zelfs, want seksuele opwinding kan je behoorlijk in de weg zitten. Denk aan 'blauwe ballen' bij de man of een extreem jeukende clitoris bij de vrouw. Een (snelle) zelfbevrediging kan dan een uitkomst bieden, waar niets mis mee is.
Maar niet iedereen denkt daar zo over en doet Masto er alles aan om herkenning van content te voorkomen. Ook mailadressen zal Masto nooit uitwisselen met wie dan ook. Dus heb je intieme content van jezelf voor op mijn blog, dan houdt Masto zich aanbevolen: masto6tig@gmail.com, want zien bevredigen, doet bevredigen.....!

1 opmerking: