dinsdag 23 januari 2024

Bruine piemel......


"Hallo Masto, Nog de beste wensen. We waren verleden week bij kennissen. We zaten op je blog te kijken. Daar kwamen we op een onderwerp van je dat je klaar kan komen zonder je af te trekken. Nu vroegen we ons af hoe je dat doet. Ik zei dat je je goed moet concentreren, misschien op je penis (eikel) anders zou ik het niet weten. Ik dacht ik vraag het gewoon aan je. We hebben een leuk weekend gehad  met uiteraard veel seks. Klaas."

Dank weer voor jouw lekkere bijdrage. Seks en klaarkomen zit veelal tussen de oren. Maar ook voor een groot gedeelte is het je testosteron gehalte en aanleg hiervoor. De één heeft het veel, de ander minder of niet. Masto heeft waarschijnlijk vooraan gestaan bij het uitdelen ervan. Vanaf Masto's tiende is het begonnen en het is gelukkig nooit meer opgehouden......!
Handsfree klaarkomen is best wel een inspannende bezigheid. Je moet niet gestoord kunnen worden. Lekker geil in je vel zitten, een volle zak hebben, dit kan een pre zijn en naar situaties kijken waar je enorm geil van wordt. Dat verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. Masto mag bijvoorbeeld graag naar zichzelf vingerende vrouwen kijken die klaarkomen. En dan écht klaar komen en niet faken. Masto concentreert zich dan mee met het gevoel dat een écht klaarkomende vrouw voelt, dat vertaald zich dan naar zijn genotsspier. Als het dan meezit gaat het enorm tintelen in zijn eikel en lijf. Zit het mee dan komt het zaad als vanzelf. Maar meestal onderdrukt Masto dat gevoel om het klaarkomen zo lang mogelijk uit te stellen. Want eenmaal klaargekomen is het uit met de geilheid en moet Masto weer dagen zijn zaad sparen om weer op dit geile niveau uit te komen......

Wie dit ook kan mag Masto mailen, zodat we ervaringen kunnen uitwisselen: masto6tig@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten